Ексклюзиви
понеділок, 01 жовтня 2018 18:10

Британська зірка Том Греннан їде до України

Британська зірка Том Греннан їде до України
Том Греннан вперше виступить у Києві Фото: Прес-служба

Британський співак Том Греннан влітку випустив дебютний альбом "Lightning Matches", який потрапив до топ-5 чарту Сполученого Королівства, а тепер їде до української публіки його представити. Концерт відбудеться 1 грудня в клубі Сaribbean Club.

Том Греннан займався футболом і вже був готовий їхати грати за невелику команду до США, але раптово відмовився і пішов вчитися на актора. Потім пару місяців попрацював бариста в мережі кав'ярень Сosta Coffee.

Коли на вечірці він зіграв коротеньку, але культову пісню The Kooks - "Seaside", друзі лишилися в приємному шоці. Сказали - продовжувати. Він і продовжив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Києва завітає гурт BrainStorm

Зараз Том - зірка національного масштабу, яка потихеньку рухається до чогось більшого, ніж п'ятитисячна зала Brixton Academy в Лондоні.

The Independent порівнює його з актором Джеймсом Діном, але називає "бунтарем з причиною". Провідні британські видання нахвалюють його першу повноформатну роботу, а до себе на треки його запрошують британські електронщики Chase & Status і репер Bugzy Malone.

Незважаючи на славу, він не зраджує собі. Залишається простим, привабливим хлопчиною з невеликого містечка Бедфорд. Складає прості, невигадливі, але щирі поп-пісні про своє життя, які виконує хрипким, але сильним, фактурним баритоном.

Зараз ви читаєте новину «Британська зірка Том Греннан їде до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути