понеділок, 11 травня 2009 13:47

Угорські учасники "Євробачення" потрапили в ДТП

Угорські учасники "Євробачення" потрапили в ДТП

Угорські учасники пісенного конкурсу "Євробачення-2009" потрапили в ДТП на проспекті Миру, неподалік від спорткомплексу "Олімпійський" у Москві.

Про це повідомили в правоохоронних органах Москви.

Як повідомляється, автобус з сімома угорськими музикантами їхав на репетицію в СК "Олімпійський"; в районі будинку N 49 на проспекті Миру автобус зіткнувся з автомобілем Mazda.

В результаті ДТП потерпілих немає. На місці події працюють інспектори ДІБДР, які уточнюють обставини аварії. За попередніми даними, у зіткненні винен водій автомобіля Mazda.

Як повідомлялося, у Москві стартував пісенний конкурс "Євробачення-2009". Його відкрив мер російської столиці Юрій Лужков та супервайзер конкурсу Сванте Стокселіус.

Тон вечору задав голова російського жюрі "Євробачення-2009", співак і продюсер Філіп Кіркоров. Він виконав хіт Кайлі Міног Your Disco needs you, який завершив закликом "Давайте танцювати!".

Услід за ним на запрошення ведучих церемонії Алсу і Андрія Малахова на сцену піднялася перша переможниця "Євробачення" співачка з Швейцарії Лис Ассіа і виконала композицію Refrain, з якою отримала перемогу на конкурсі в 1956 році.

Головними подіями "Євробачення-2009" стануть два півфінали і фінал конкурсу, які пройдуть 12, 14 і 16 травня відповідно.

За матеріалами Интерфакс, РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Угорські учасники "Євробачення" потрапили в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути