Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2018 16:14

Учасниця "сліпих прослуховувань" "Голосу країни" зізнається у коханні до Зіанджі
10

Фото: Прес-служба

4 березня, о 21:00 глядачі телеканалу "1+1" побачать передостанній випуск "сліпих прослуховувань" проекту "Голос країни-8", зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

У шостій програмі на головну вокальну сцену країни вийде 21-річна Дар'я Шевченко з Дніпра. Цікаво, що дівчина прийшла на "сліпі прослуховування" для того, щоб зустріти своє давнє кохання Зіанджу:

"Десять років тому я закохалась у Бориса Апреля. Так, я знаю про зміни, які сталися у житті Зіанджи, але мої почуття не згасли і досі. Я мрію потрапити до команди Потапа, і ще раз побачитись з нею. Сподіваюсь, що вона мене пам'ятає, і у неділю буду співати для неї", - сказала Дар'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"

Учасницею "сліпих прослуховувань" стане українська співачка та учасниця "Танців з зірками" Камалія. Розвернути червоні крісла зіркових тренерів артистка спробує за допомогою української народної пісні "Ой, ходить сон" у академічному виконанні. Цікаво, що саме ця колискова суттєво вплинула на долю Камалії:

"Я виконаю знакову для мене композицію. У дитинстві мені її співала матуся, а на свого чоловіка Захура я справила враження саме цією колисковою. Він підійшов до мене, опустився на одне коліно, поцілував руку і сказав: "З цієї миті я ваш фан. Я закохався у ваш голос. Для мене Сари Брайтман більше не існує". Сподіваюся, що саме ця особлива пісня допоможе мені підкорити серця глядачів та тренерів", - поділилась співачка.

Ще однією учасницею "Голосу країни-8" стане 27-річна донька відомого співака та композитора В'ячеслава Хурсенко Марія, яка прийшла на проект для того, щоб продовжити шлях свого тата і подарувати нове життя його пісням. На головній сцені країни Марія чуттєво виконає пісню батька "На острові чекання".

У "Голосі країни-8" нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у "Голосі країни-8" візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ведучим бекстейджу став Артем Гагарін. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв'ю з учасниками, а також командою проекту.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця "сліпих прослуховувань" "Голосу країни" зізнається у коханні до Зіанджі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути