Ексклюзиви
четвер, 21 вересня 2023 15:30

Учасниця "Супермами" відверто розповіла, як знімають проект

Учасниця шостого сезону проекту "Супермама" мільйонерка Юлія Кичила, яка влаштовувала скандали під час зйомок, вирішила розповісти правду про шоу.

Жінка заявила, що проект дає змогу рекламувати героїнь і їхні бізнеси. Також поділилась, чи говорять учасниці правду.

"Про життя учасниць, думаю, правда усе. Не зовсім правда те, як транслюють емоції і тому подібне. Для мене це гра актора", – зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український військовий довів Дорофєєву до сліз – відео

Автор: Скріншот
 

Прихильники також запитали учасницю, чому на шоу було жахливо виставлено світло.

"Теж для мене це дивно, може для рейтингу та хейту, хто зна, бо криворукі", – пожартувала Юлія.

Зазначимо, що на шоу Кичила розповідала, що вона – успішна бізнесвумен. Інші учасниці були впевнені, що на "маму-мільйонерку" усе "звалилося з неба". Під час вечері вдома у Юлії суперниці відмовилися їсти. Вони відкрито проігнорували її частування. Тому вона попрощалась з ними. Такий вчинок ще більше обурив конкуренток.

Супермама – українське психологічне сімейне реаліті-шоу. Щотижня чотири матері з різними підходами до виховання змагаються за звання "супермами". Протягом тижня вони відвідують оселі одна одної, дивляться на настрої в родини, на те, як конкурентка виховує своїх дітей, як вона реалізувалася, наскільки вона хазяйновита, а потім виставляють одна одній бали від 0 до 10 у категоріях: "хазяйновитість", "самореалізація", "виховання дітей".

В кінці програми, суперниці дивляться на оцінки, які їм поставили конкурентки, а ведучий програми Дмитро Карпачов віддає свої 10 балів одній з учасниць, яку він вважає кращою, і яка в результаті стає супермамою. Переможниця проекту в якості призу отримує браслет та подорож.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця "Супермами" відверто розповіла, як знімають проект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути