неділя, 22 січня 2023 14:15

Учасниця "Холостяка" зробила шокуюче зізнання

Учасниця "Холостяка" зробила шокуюче зізнання
Вікторія Варлей зізналася, що втратила дитину. Фото: ТСН

Учасниця реаліті "Холостяк-12" Вікторія Варлей поділилася особистою драмою. Кілька років тому вона змушена було зробити аборт.

Завагітніла від свого коханого, з яким була разом ще до стосунків з актором Тарасом Цимбалюком, поділилася Вікторія в інтерв'ю Анні Олицькій.

"Я завагітніла, але виявилось, що він приймав якісь ліки, з якими не можна було зачати дитину. Я не знаю, як той лікар, який прописав йому ці ліки, не попередив про це. Хочу, щоб той лікар горів у пеклі. Тому що, коли ми це з'ясували, я вже була майже на третьому місяці вагітності", – розповіла Вікторія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця шоу "Холостяк" оголила груди і розповіла про ставлення до хейту

Пара проконсультувалася з усіма можливими професорами, проте всі в один голос говорили, що не можна залишити дитину:

"Коли вели на аборт, я знепритомніла. Тоді вперше втратила свідомість. Перед цим лікарі сказали, якщо народжу, то дитина не доживе навіть до одного року. Витрачу всі гроші на лікування, продам квартиру, машину – дитину не врятують. Важко було", – пригадала жінка.

Також Варлей разом зі своїм чоловіком, за якого вийшла заміж після проєкту "Холостяк" і з яким живе у Маямі, мріють про спільних дітей і зараз проходять необхідне обстеження:

"Ми знайшли лікаря тут, я зараз здаю всі аналізи. Але, справа в тому, що я і в Києві здавала всі аналізи, в мене все супер. Мало того, в мене овулюють два яєчники. Тобто це ймовірність двійні. Я завжди думаю, що, можливо бог зробив саме так, що мені дадуть одразу двох діток. Хочеться двох діток".

Вікторія Варлей показала нову світлину із пляжної фотосесії в Маямі.

Знімок опублікувала в Instagram. Акторка постала перед фотокамерою у сексуальному аутфіті. На ній був чорний мереживний бюстгальтер і чорні труси із високою талією. Образ доповнила шкірянкою, яку спустила з плечей, поясом для панчіх і чорними шкіряними ботильйонами. На шиї у неї було цікаве кольє у вигляді тигра, а у вухах – лаконічні золоті сережки. Волосся Варлей зібрала у низький пучок і зробила макіяж смокі айс.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця "Холостяка" зробила шокуюче зізнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути