Ексклюзиви
середа, 20 червня 2012 04:28

У Скарлетт Йоханссон новий роман

У Скарлетт Йоханссон новий роман
Скарлетт Йоханссон

Дружні стосунки популярних акторів Скарлетт Йоханссон і Бредлі Купера переросли в романтичні.

Про це пишуть "Gloria Mundi" з посиланням на Daily Mail. Папарацці помітили молодих людей, коли вони вечеряли в ресторані Bel Air. За словами очевидців, вони пили вино, явно фліртували і жартували одне над одним.

"Бредлі зворушливо залицявся до Скарлетт під час вечері, а актриса буквально світилася від щастя ", - зазнчає джерело.

Між тим, ЗМІ постійно приписують Йоханссон нові романи. Після розлучення з актором Райаном Рейнольдсом Скарлетт Йоханссон деякий час зустрічалася з голлівудською зіркою Шоном Пенном.

Також актрисі приписували роман з Джозеф Гордоном-Левіттом. Що стосується Бредлі Купера, то його особисте життя також перебуває під пильною увагою таблоїдів, які кілька місяців тому писали, що актор розлучився із зіркою фільму "Аватар" Зої Солданой.

Скарлетт Йоханссон - американська актриса, відома за фільмами "Труднощі перекладу", "Вікі Крістіна Барселона" та іншим. Бредлі Купер відомий глядачам за такими фільмами, як "Обіцяти - не значить одружуватися", "Нью-Йорк, я люблю тебе" та ін. У 2011 році був визнаний журналом People найсексуальнішим чоловіком планети.

Зараз ви читаєте новину «У Скарлетт Йоханссон новий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути