пʼятниця, 06 листопада 2020 10:01

У Полякової відреагували на скандал із концертом в Дубаї

У Полякової відреагували на скандал із концертом в Дубаї
У Полякової пояснили дружбу співачки із Кіркоровим. Фото: lifegid.media

Оля Полякова виступила в Дубаї на концерті PaRus 2020 разом із Філіпом Кіркоровим, чим обурила шанувальників. Вони дорікнули популярній артистці за "раптовий" виступ із російським співаком, і заговорили про "зраду".

Ідея показати шоу "Королева ночі" у Дубаї виникла у Кіркорова ще в січні 2020 року, в період гастролей української виконавиці в США та Канаді, де вони зустрічалися, пояснили в пресслужбі Полякової.

Крім того, ЗМІ активно висвітлювали спільний відпочинок двох зірок між концертами, але про дружбу між ними відомо ще з часів шоу "Як дві краплі", в якому Оля брала участь, а Кіркоров був членом журі.

"Чому саме зараз ці дружні стосунки викликали якісь питання журналістів - залишається здогадуватися", - зазначили у співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Королеви ночі до медсестри. Оля Полякова знялася у ролику разом із Дзідзьо

Також представники Полякової наголошують, що позиція артистки після початку агресії Росії проти України залишається незмінною: вона не працює в РФ і не дає інтерв'ю російським пропагандистським медіа.

"Концерт не мав відношення до якогось свята і будь-яких гасел, про що написали журналісти, а був частиною щорічного міжнародного музичного фестивалю. А те, як цю інформацію подають - це перекручування фактів і суб'єктивізм. Тут нема що обговорювати, якщо тільки це комусь дуже потрібно", - резюмували у Полякової.

Днями Оля Полякова була помічена в одному з люксових ресторанів Дубая в компанії Пилипа Кіркорова. Артисти розмовляли і пили шампанське.

Зараз ви читаєте новину «У Полякової відреагували на скандал із концертом в Дубаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути