пʼятниця, 01 березня 2013 08:39

У співачки Анастейші знову виявили рак

У співачки Анастейші знову виявили рак
У далекому 2003 році вона боролася з цим же захворюванням Фото: GLOBAL LOOK press

Популярна американська виконавиця Анастейша оголосила про завершення свого гастрольного туру, який вона толком не встигла розпочати. Всьому провиною виявилося серйозне захворювання - рак.

Відзначимо, Анастейша у далекому 2003 році боролася з цим же захворюванням. Лікарі їй ставили діагноз "рак молочної залози", і їй довелося на час лікування перервати всі концертні виступи і запис альбому. Тоді артистка намагалася поменше з'являтися на публіці і зібрала в кулак всі сили і мужність, щоб перемогти підступну недугу.

Здавалося, лікування увінчалося успіхом, однак зараз з'явилася інформація, що Анастейші знову діагностували рак. Кажуть, артистка повинна була відправитися в світовий гастрольний тур, щоб презентувати численним шанувальникам нові пісні, проте перед самим початком турне Анастейша відчула сильні болі і звернулася за кваліфікованою медичною допомогою. Саме тоді й з'ясувалося, що хвороба повернулася.

Сама 44-річна співачка дуже сильно переживає, що засмутила своїх прихильників зривом гастролей. "Я жахливо почуваюсь через те, що засмучую своїх прихильників, які дійсно чекали мого гастрольного туру", - заявила виконавиця з неповторним тембром.

Артистка прагне не падати духом і намагається записувати нові музичні композиції для свого альбому. Друзі Анастейші стверджують, що співачка тримається бадьоро і багато працює над собою. "Вона завжди говорить: "Не дозволяйте раку забрати найкраще, що є у вас", - відзначають в близькому оточенні виконавиці. Цікаво, що на офіційному сайті Анастейші повідомляється, що всі гроші за куплені квитки будуть повернуті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастейша запросила Ані Лорак на "розігрів"

Відзначимо, в різний час з серйозними хворобами успішно справлялися такі представники музичної індустрії, як Кайлі Міноуг, Шеріл Кроу і Сонік. У всіх цих виконавиць лікарі діагностували саме рак.

Зараз ви читаєте новину «У співачки Анастейші знову виявили рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути