вівторок, 11 серпня 2009 15:46

У Наташі Корольової загорілась сукня

У Наташі Корольової загорілась сукня
На знімальному майданчику, де проходили зйомки кліпу Наташі Корольової, сталась пожежа. Від світлового приладу загорілась сукня співачки, вогонь був швидко згашений.

Наталія, після невеликого простою в творчій діяльності, узялася за роботу. У шанувальників таланту співачки скоро з"явиться можливість оцінити новий кліп, знятий на пісню "Нічне місто".

Для зйомок нового відео Корольова відправилася в столицю України. За роботу над відео узялася відома українська режисер-кліпмейкер Котя Царик, сценарієм займалася сама Наталія. У відео вона вирішила екранізувати одну зі сцен своєї книги "Чоловічий стриптиз", що нещодавно вийшла.

Зйомки проходили в декількох місцях: у одному з київських нічних клубів, в балетному залі Національної опери України, а також на вулицях Києва. Відеокліп - це історія кохання молодої балерини. В головній ролі знялася дочка народного артиста Росії, гумориста Володимира Винокура Анастасія, з якою Наталія вже давно знаходиться в дружніх стосунках. Дівчина грала саму себе і процесом зйомок залишилася дуже задоволена.

Сама ж Наташа з"явилася на майданчику у відвертій рожевій сукні з бахромою і поводилася дуже невимушено. Навіть НП, що трапилося на майданчику з вбранням співачки, її не налякала.

Зараз ролик знаходиться на стадії монтажу і вже незабаром порадує прихильників співачки, повідомляє Росбалт.RU.

Зараз ви читаєте новину «У Наташі Корольової загорілась сукня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути