понеділок, 04 вересня 2017 00:07

У Міс Велика Британія відібрали корону через зайву вагу
3

Зої Смейл
Зої Смейл
Зої Смейл

Зої Смейл, яка перемогла у конкурсі Міс Велика Британія, відмовилась виступати на фінальному етапі конкурсу Miss United Continents у Еквадорі.

У дівчини забрали корону, бо вона занадто гладка. Дівчина зазначила, що це її неймовірно образило. Від неї вимагають сісти на дієту.

У інтерв'ю Mail Online Зої розповіла, що насправді на конкурсі краси жінок з формами ховають на задньому плані, а худі красуні у купальнику виглядають як ескортниці.

Директор конкурсу краси заявив, що Зої занадто гладка для виходу.

Зої сказала, що працює у спортивній індустрії. Слова директора завдали їй болю.

"Я невелика за розміром. Мені сказали просто втратити якомого більше ваги. Навіщо люди це кажуть: це жахливо. Це змусило мене почуватися непотрібом довгий час", - говорить Зої, яка з 18 років бере участь у конкурсах краси. Після інциденту зірка вирішила не брати участь у великому фіналі в Еквадорі.

"Я хотіла тактично відмовитись, бо моя репутація важлива для мене. Я тяжко працювала, щоб мати гарну репутацію у всіх сферах життя. Я сказала своєму директору, що ніхто не може говорити такі речі дівчатам, що це жахливо, погано і неправильно. Я не думаю, що для того, аби бути моделлю, ти маєш бути худою", - говорить Зої про своє рішення.

"Організатори хочуть, щоб конкурсантки були худими, ходили навколо і заробляли гроші. Бізнесмени їх спонсорують, щоб заробити побільше грошей, командують напівоголеними дівчатами. Конкурси краси несправжні, організатори кажуть жінкам, що вони гладкі. 10 років тому я дуже близько до серця сприймала цю інформацію", - говорить дівчина.

Зої раніше у рамках конкурсу зібрала гроші заради благодійності на велоперегонах і сказала, що пишається тим, що може її тіло.

"Коли я була молодша, у мене був харчовий розлад. Коли брала участь у конкурсі краси, то це допомогало мені мати впевненість. У мене були жахливі стосунки з їжею, тому почала просувати здоровий спосіб життя. Це було не про те, щоб бути худою, люди полюбили мене за мій мозок".

"Я віддала свій титул, тому що не збираюся сприяти змаганню, яке ображає людей. Я думаю, це дуже погано. Коли я дійшла до фіналу у Великі Британії, це було дійсно про благодійність, це те, чим мають займатися учасниці конкурсу краси. Ця ситуація повністю знищила головний меседж. Тепер це про те, як бути худою, щоб на тебе більше витріщалися", - каже Смейл.

Зараз ви читаєте новину «У Міс Велика Британія відібрали корону через зайву вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути