понеділок, 29 травня 2017 18:25

У Мінську Барських задарував прихильниць трояндами
14

Макс Барських
Фото: Прес-служба
Макс Барських
Макс Барських
Макс Барських
Макс Барських

Співак Макс Барських продовжує міжнародний тур, в рамках якого відвідав білоруську столицю. У Мінську співак представив золотий альбом "Тумани" і виконав найкращі хіти за 8-річну творчу кар'єру.

Разом з традиційним світловим шоу протягом двох останніх турів невід'ємною частиною перформансу став стейдж-дайвінг. Під час концерту білоруські фани підняли Барських над головами і пронесли на руках до середини залу і назад до сцени, висловлюючи тим самим свою любов до артиста і його творчості. У соціальних мережах у співака запитали, чи не боїться він довіряти себе натовпі, на що Макс зробив зауваження: "На моїх концертах люди, я не співаю для натовпу".

Продюсер артиста Алан Бадоєв прокоментував успіх свого підопічного в такий спосіб:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв оголосів кастинг у кліп Макса Барських

"Поп-артист на руках у своєї публіки, для Макса Барських це стало невід'ємною частиною концертів. Така любов можлива лише за непідробний потік чистої і світлої енергії. Поза пафосом, поза регалій і погон. Макс Барських один на один зі своїм глядачем, він автор , а значить це сповідь: в помилках, в любові, в смутку і в божевіллі. Глядач стає його річкою, єдиним організмом і він довіряє цьому потоку енергії. Спасибі, Мінськ! ", - поділився на своїй сторінці в Instagram Бадоєв.

Не обійшлося під час виступу і без сюрпризів. У розпал півторагодинного шоу співак виніс на сцену відро з букетом троянд і почав задаровувати прихильниць квітами.

Відзначимо, що сингл "Тумани" 30 тижнів поспіль утримує лідируючі позиції міжнародного чарту ТОП-40 радіо NRJ, що є безпрецедентним випадком серед вітчизняних артистів.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську Барських задарував прихильниць трояндами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути