неділя, 28 січня 2018 00:10

У мережі з'явились невідомі фото оголеної Емілі Ратажковскі
10

Емілі Ратажковскі
Емілі Ратажковскі
Емілі Ратажковскі
Емілі Ратажковскі
Емілі Ратажковскі

Модель Емілі Ратажковскі знялась для фотоальбома Джонатана Ледера в 2012 році. Саме це та участь у кліпі Робіна Тіка на пісню Blurred Lines зробили її популярною.

Провокаційні фото були зроблені на палароїд у Нью-Йорку, але Емілі наголошує, що лише 5 з сотні знімків були призначені для публікації.

Книга отримала назву Unseen Ratajkowski: The Luxury Edition, включає знімки Емілі топлес, у білизні та в відвертих образах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян у мокрій сорочці засвітила голі груди

У видання увійшли 103 фото, вдвічі більше, ніж в попереднє.

"Я говорила раніше з Джонатоном Ледером про те, що не хочу публікації. Книга та зображення, які в ній - це злочин. Лише 5 фото з 100 були використані журналом, який і замовляв фотосесію у 2012.'

"У будь-якому випадку, це була гарна зйомка. Я маю на увазі весела зйомка. Ми чудово провели час, мали прекрасну розмову і працювали до пізньої ночі. Багато обговорювали музику, мистецтва, індустрію та креативний процес. Вона була дуже рада спілкуватися, освідчена, має чудовий словниковий запас та культурна. На мою власну думку, це робить її несхожою на інших моделей", - говорить фотограф Джонатан Ледер.

"Чрез 30 хвилин, коли ми почали зйомку, Емілі була повністю оголеною. Я працював з більш ніж 500 моделями у схожих зйомках, і можу сказати, що Емілі була нійбільш комфортною щодо свого тіла, з моделей з якими мені доводилось працювати", - додає фотограф.

Цього місяця Емілі сказала, що і зйомка у відвертому кліпі Робіна Тіка теж не пішла їй на користь.

"Я думаю багато людей вважають, що гола жінка, це протилежність тому, що сповідує фемінізм. Я думаю, жінці не мають вказувати, як одягатися та поводитися", - сказала Емілі виданню Harper's Bazaar раніше цього місяця.

Емілі завжди була відверта стосовно зйомок у кліпі Робіна Тіка на пісню Blurred Lines.

Режисер відее навпаки сказав, що показав дівчат дуже феміністичними та веселими.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явились невідомі фото оголеної Емілі Ратажковскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути