середа, 19 вересня 2012 10:10

У Мережі з'являються перші весільні фото Санти Дімопулос та Володимира Самсоненка

У Римі відбулася перша вечірка, присвячена весіллю Санти Дімопулос та Володимира Самсоненка. Гості пари, які спеціально прибули до Італії з цієї нагоди, вже поділилися першими фотографіями з заходу.

Гості Санти Дімопулос і бізнесмена Володимира Самсоненка, які от-от остаточно зв'яжуть себе узами шлюбу в Італії, починають з'їжджатися і заповнювати номери, відведені їм в готелі. Вчора, 17 вересня, відбувся перший з двох днів святкування, а на сторінках друзів пари в соціальних мережах почали з'являтися фотографії з Риму.

Також стало відомо, що дружкою Санти на весіллі буде колишня модель Наталя Окунська - екс-дружина Сергія Власенка - адвоката Юлії Тимошенко.

"Санта - наречена, я - дружка, перед очима - Ватикан, під ногами - Рим. Передвесільна вечірка вдалася", - пише Окунська у Facebook.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Сєдокова показала фото з дівич-вечора Санти Дімопулос

А як повідомляє прес-служба Нового каналу, передвесільна урочистість розпочалася днем з легкого фуршету біля басейну. Гостям наливали шампанське та коктейлі. Дрес-код вечірки - коктейльні вбрання.

Близько 19.00 запрошені разом з нареченою і нареченим перемістилися на дах готелю, звідки відкрився дивовижний вид на місто. Величезна тераса-сад була декорована білими і червоними квітами. Пригощали гостей легкими закусками і елітними напоями. Санта Дімопулос виглядала дуже щасливою, а її наречений Володимир Самсоненко не відходив від коханої ні на крок. Розійшлися гості разом з винуватцями торжества вже на світанку.

Вчора, 18 вересня, у Санти і Володимира була весільна церемонія. У старовинному замку XV століття в італійському регіоні Лаціо Дімопулос та Самсоненко офіційно стали чоловіком і дружиною. Поки в Мережі не з'явилися фотографії з офіційної церемонії.

Зараз ви читаєте новину «У Мережі з'являються перші весільні фото Санти Дімопулос та Володимира Самсоненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути