пʼятниця, 01 червня 2012 15:07

"У мене залишилася любов, вона нікуди не пішла" - Владислав Ващук про Маргариту Січкар

"У мене залишилася любов, вона нікуди не пішла" - Владислав Ващук про Маргариту Січкар
Футболіст розповів про розлучення Фото: donbass.ua

У програмі "Жінка Чемпіона" на телеканалі "Україна" відомий футболіст Владислав Ващук розповів про те, як домігся успіху, а також поділився емоціями від розлучення зі своєю другою дружиною - ресторатором Маргаритою Січкар.

Багато років тому Владислав Ващук уже переживав шлюборозлучний процес - зі своєю першою дружиною знаменитий футболіст прожив всього 10 місяців. Тоді вона пішла відразу і без пояснень.

"Вона пішла просто до того, у кого були гроші ось і все, - відверто зізнався Владислав. - Елементарна річ в 21 рік. Тоді я був молодий, перспективний, я вже грав. Але зробив весілля, заліз в борги. Борги роздав - і буквально відразу після цього за короткий час наша сім'я розпалася... Просто вона не повірила в мене. І в той момент, коли виникла невіра, ось тоді я розлучився з нею".

Зустрічатися з Маргаритою Січкар Владислав почав в 2000 році. Але офіційно узаконити свої стосунки зоряна пара вирішила тільки через 9 років. Довгий час їхній союз сприймали, як нерозривне ціле, і захоплювалися їхньою прекрасною сім'єю. Але сьогодні досвідченому захисникові потрібен досвідчений адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без п'яти хвилин холостяк Владислав Ващук цілує щічки Ганні Завальській

"У мене залишилося кохання, воно нікуди не пішло, - ділиться спортсмен. - Це не так відбувається: взяв і скинув цей тягар. Любов залишилася, і діти залишилися. Вони теж поки що нічого не зрозуміли. Тому що вони хочуть бачити тата й маму разом - мабуть, як і будь-які діти. Це момент особливих переживань. Маргарита говорить їм, що ми не разом, але вони поки не розуміють. Вони не те, що не знають - просто поки не розуміють".

Зараз ви читаєте новину «"У мене залишилася любов, вона нікуди не пішла" - Владислав Ващук про Маргариту Січкар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути