четвер, 05 квітня 2012 10:48

"У мене не було вибору" — Сумська про підписання листа проти Тимошенко

"У мене не було вибору" — Сумська про підписання листа проти Тимошенко
Актрисі надходили погрози на телефонФото: segodnya.ua

Ольга Сумська продовжує співчувати Юлії Тимошенко попри підписання листа-звернення до впливових жінок світу, в якому висвітлюється негативний вплив ситуації навколо екс-прем'єрки на євроінтеграційні прагнення України. Про це актриса розповіла Каті Осадчій у ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ці люди, які запропонували мені підписати цей лист, ідуть на допомогу в соціальних питаннях. За підтримки Віктора Федоровича Януковича сьогодні іде повна відбудова школи, в якій навчається моє дитя. Дійсно у мене не було вибору. Ну, я могла б, так би мовити, проявити свою ініціативу і сказати своє "фе". Але я цього не зробила", - наголосила Сумська.

Телеведуча нагадала артистці, що за кілька місяців до підписання цього листа вона співчувала Юлії Тимошенко.

"І зараз співчуваю. Як жінці. Як політичному лідеру. Вона надзвичайно харизматична і рівних їй немає. Серед жінок. І це очевидно. Всі ми це знаємо. І я особисто вважаю все ж таки, що така жінка не мала б сидіти у в'язниці. Але листа я підписала, тому що у мене не було вибору", - підкреслила Сумська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Господь випробовує нашу бідну Юлю - Сумська

"Мені було не легко, я отримувала смс-ки на особистий мобільний з конкретними погрозами: "Вийдіть, Роксолано! Вийдіть, покайтесь перед українським народом!", - навела вона приклад погроз.

Зараз ви читаєте новину «"У мене не було вибору" — Сумська про підписання листа проти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

86

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути