середа, 22 квітня 2020 19:54

У Лесі Нікітюк з'явилася друга пісня

У Лесі Нікітюк з'явилася друга пісня
Зірка презентувала нову колаборацію з гуртом PATSYKI Z FRANEKA – англомовний сингл #Stayathome Фото: instagram.com/lesia_nikituk/

Ведуча Леся Нікітюк та гурт PATSYKI Z FRANEKA записали англомовний трек #Stayathome.

"Два тижні тому хлопці з групи PZF запропонували мені колаборацію. Ідея сподобалась, і я погодилась. Ми з ними за дві години дистанційно записали пісню. Українцям треба триматися і не здаватися! Хоч як би нам усім не було важко та сумно. #Stayathome – це має бути позиція кожного відповідального громадянина нашої країни", - розповідає ведуча, пише Радіо Люкс.

PATSYKI Z FRANEKA та Леся Нікітюк також запустили челендж #staytohavetomorrow в соціальних мережах, який уже підтримали блогери, музиканти та селебритіз, серед яких Verbaаa, Діма Варварук, Аня Трінчер та багато інших.

"Залишайтеся вдома сьогодні, щоб у вас було завтра – такий філософський посил цієї пісні. Слова треку дуже прості. Впевнений, що більшість англомовних фраз ви вже знаєте. І вам буде легко їх наспівувати!", - каже фронтмен PZF Назар Худин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просиджу карантин красиво: Леся Нікітюк зводить з розуму чоловіків довжелезними ногами

Дебютний трек Нікітюк "Ями" набрав більше 200 тисяч переглядів на YouTube.

Телеведуча і співачка 32-річна Леся Нікітюк показала прихильникам потішні світлини. Зірка зробила серію фото прямо з ліжка. Знімки зірка розмістила у Іnstagram-блозі.

Жінка запропонувала підписникам обрати кращу з 2 фотографій. Леся одягнена у бежевий домашній костюм, на обличчя нанесено легкий нюдовий макіяж, волосся укладене легкими пасмами. Поряд із нею на ліжку сидить її милий білий пес Рафік.

Зараз ви читаєте новину «У Лесі Нікітюк з'явилася друга пісня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути