неділя, 30 листопада 2014 09:00

У Києві відгриміла презентація довгоочікуваного альбому ТНМК
10

Фото: Соціальні мережі

Вчора в одному з київських клубів відбувся концерт-презентація нового альбому "Дзеркало", гурту Танок на майдані Конґо.

Протягом концерту музиканти зіграли не тільки нові пісні, а і улюблені та провірені роками хіти. За словами вокаліста гурту "Фоззі", популярність нових пісень залежить від того, як їх зустріне публіка вперше, адже є пісні, які можна зіграти один раз і більше не виконувати на концертах.

"Ви самі знаєте, як важко слухаються нові пісні, але саме тому такі концерти відбуваються, щоб потім знати, що така пісня як "Українська мрія" була зіграна вперше", - сказав "Фоззі" зі сцени про новий хіт.

Родзинкою вечора стала прем'єра композиції "Гупало Василь" з нового альбому, яку разом з гуртом Танок на майдані Конґо виконав дитячих хор "Зернятко", та бандурист Ярослав Джус.

ТНМК не залишився осторонь подій, що хвилюють Україну і поділились з прихильниками піснями на цю тему.

"Як ви прекрасно розумієте ми не можемо залишитись осторонь того, що відбувається навколо нас і важко писати щось веселе, коли ти читаєш щосекунди політичні новини і думаєш, що буде з Батьківщиною і з нами", - сказав "Фоззі".

Музиканти також виконали пісню "Війна світів" з нового альбому. 

ТНМК долучились до благодійної акції на підтримку українських солдат у зоні АТО.

"Частина коштів з концерту піде на волонтерський проект Сергія Притули, який бере участь в альбомі "Дзеркало", який прийшов записувати скіт і сказав, що після того як було підписане так зване перемир'я, надходження коштів майже зупинилось, адже люди вирішили що це все. Ми розуміємо, що це не все, це мало, що ми можемо зробити для супергероїв, які обороняють нас зараз. Ми хочемо купити їм термобілизну, щоб їм було там тепло. Як показує досвід 125 гривень коштує один комплект на солдата, якому буде тепло взимку", - сказав Фоззі.

Вокаліст додав, що гурт ТНМК особисто відповідає за кошти зібрані під час концерту і придбає речі українським військовим у зоні АТО.

Глядачі настільки були приголомшені неперевершеним концертом, що викликали музикантів на біс, після закінчення. Свій виступ гурт Танок на майдані Конґо завершив хітом "Віва Україна!".

Нагадаємо, альбом "Дзеркало" це шоста номерна платівка в історії гурту. Запис альбому тривав чотири роки.Як це завжди було з альбомами ТНМК, нова платівка складатиметься з пісень та спеціальних скітів (інтермедій), до запису яких долучилося чимало цікавих історичних персонажів.

14 лютого відбудеться концерт гурту у театру імені Івана Франка з симфонічним оркестром.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відгриміла презентація довгоочікуваного альбому ТНМК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути