понеділок, 30 жовтня 2023 00:11

У "Голосі країни-13" переміг військовий Михайло Панчишин
12

Михайло Панчишин
Фото: Пресслужба каналу "1+1"
Фіналісти шоу "Голос країни"
Фінал шоу феєрично відкрили тренери проекту разом зі своїми підопічними
Фінал шоу феєрично відкрили тренери проекту разом зі своїми підопічними
Юрій Городецький

У неділю, 29 жовтня відбувся фінал шоу "Голос країни-13", усі етапи якого знімали у Польщі.

Окрім восьми фіналістів на шоу виступили запрошені українські зірки. Зокрема, Monatik, Kola та фіналістка 12 сезону Марта Ліпчей.

У фінал проекту із команди Юліїї Саніної пройшли Христина Старикова, Галина Печеніжська та Влад Пелих. Команду Наді Дорофєєвої представили Юрій Городецький, Роман Панченко та Майрамік Авоян. Від команди Івана Клименка у фінал пройшла Стася Чабан, а від Артема Пивоварова - Михайло Панчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Сасанчин вперше показав ремонт у квартирі, яку виграв на шоу

Суперфінал "Голосу країни" відбувся у три етапи. На першому етапі 8 фіналістів заспівали нові пісні, які вони ще не виконували у проекті. Після закриття ліній для голосування четверо найкращих співаків, на думку телеглядачів, пройшли до наступного туру. Це Стася Чабан, Юрій Городецький, Христина Старикова та Михайло Панчишин.

До третього етапу фіналу пройшло двоє суперфіналістів. Це Юрій Городецький з команди Наді Дорофєєвої та Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова.

Переможцем 13 сезону "Голосу країни" став Михайло Панчишин.

Від початку повномасштабного вторгнення він вступив до лав ЗСУ. Отримав поранення під час відбиття штурму на Бахмутському напрямку. Уся команда артиста зібрана з бойових побратимів Михайла. Чоловік має понад 40 татуювань. Після звільнення зі Збройних сил України провів понад 40 виступів для поранених бійців ЗСУ та на передовій.

Зазначимо, що кошти, зібрані в межах SMS-голосування у прямому ефірі фіналу "Голосу країни", будуть направлені на закупівлі лазера від опікових рубців для Національного реабілітаційного центру "Незламні", де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного вторгнення.

"Голос країни" - телевізійне співоче талант-шоу, що з 2011 року виходить на телеканалі "1+1". Участь у шоу забезпечують вокальні здібності та талант, а зовнішність і вік учасників мають вторинне значення.

Шоу є українською адаптацією формату The Voice, створеного медіа-магнатом Джоном де Молом у Нідерландах. Проект почали показувати в Нідерландах у 2010 році. Перший сезон "Голос Голландії" мав шалений успіх у своїй країні. Наступною країною стали США. Україна стала третьою країною, де втілено цей формат, хоча права придбали понад 20 країн.

Зараз ви читаєте новину «У "Голосі країни-13" переміг військовий Михайло Панчишин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути