пʼятниця, 18 вересня 2009 13:35

У Білому Домі на Дженіфер Лопез "тріщить" сукня (ФОТО)
7

40-річна Дженіфер Лопез може мати одяг від найкращих дизайнерів, але вона не стала далеко ходити у виборі "прикиду" на поїздку до Вашингтону.

Знаменита акторка одягла плаття своєї подруги Вікторії Бекхем із нової колекції весна-літо 2010, яку презентували кілька днів тому.

Хто вважає, що тільки худорляві жінки можуть одягати "викрійки" Вікторії Бекхем, при погляді на відому пишними принадами фігуру, мусять відчувати свою неправоту.

Плаття "в обліпку" показало фігуру Дженіфер з незвичного боку.

Дженіфер поїхала у приватний тур до Вашингтону з чоловіком Марком Ентоні, якому виповнився 41 рік. У Білому домі відбувалася зустріч з президентом США Бараком Обамою. Обама привів групу сенаторів, які всі заспівали з нагоди дня народження Марка. Обама поспілкувався з Лопез та її дітьми. Як повідомляється, сину акторки Максу пощастило "побігати довкола Овального кабінету".

Дженіфер і Марк Ентоні поїхали на Капітолій, де зустрілися з речником Білого дому Ненсі Пелосі. Вони говорили про новий Фонд стипендій Марка Ентоні.

День народження Марка припав на момент відвідин парою Вашингтону під час рауту "Congressional Hispanic Caucus Gala ". Барак Обама і перша леді Мішель Обама привітали його.

"На щастя для Президента (чи на нещастя)", пишеться у статті, Дженіфер одягла тісну сукню тільки на зустріч із Пелосі, переодягнувшись після цього у стриманий чорний сатиновий балахон, у якому заховала її вражаючу фігуру.

Gazeta.ua за матеріалами The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «У Білому Домі на Дженіфер Лопез "тріщить" сукня (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути