Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2018 17:05

"Twenty One Pilots" виступить у Києві

"Twenty One Pilots" виступить у Києві
Прес-служба

Дует "Twenty One Pilots" дасть концерт у київському Палаці Спорту.

Виступ відбудеться 30 січня 2019 року.

Дует у складі Тайлера Джозефа та Джоша Дуна святкуватиме випуск альбому "TRENCH" під час туру "The Bandito Tour," грандіозного світового турне, яке розпочнеться 16 жовтня виступом на нешвільській Бріджстоун-Арені. Протягом осені триватиме тур Сполученими Штатами, після чого виступи відбудуться в Австралії, Європі та Сполученому Королівстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарна Джейн Біркін їде до Києва

Дует "Twenty One Pilots" оприлюднив два нових треки, "Jumpsuit" та "Nico And The Niners", які наразі доступні на всіх цифрових та потокових сервісах. Композиція "Jumpsuit" супроводжується офіційним кліпом, режисером якого є їхній давній компаньйон Ендрю Доного, який транслюється на каналі Twenty One Pilots в YouTube. Обидва треки буде включено до довгоочікуваного нового студійного альбому групи.

Група "Twenty One Pilots" протягом останніх років стала володарем цілого ряду високих нагород у різних номінаціях. Композиція "Stressed Out" в 2017 році отримала GRAMMY® за найкращий виступ поп-дуету / групи, та ще 4 додаткові відзнаки. Інші нагороди – це сім повних відзнак від "Billboard": "Найкращий рок-виконавець" та "Найкращий рок-альбом" (за "BLURRYFACE") у 2016 році; "Переможець рейтингу", "Найкращий дует/група", "Найкращий радіо-виконавець", "Найкращий рок-виконавець" та "Найкраща рок-композиція" (за "Heathens") у 2017; численні відзнаки від "Alternative Press Music Awards", включаючи "Альбом року від гастролерів" (за "BLURRYFACE"), "Виконавець року з вражаючою енергетикою", та "Найвідданіші фанати"; в 2016 році – "American Music Awards" у номінаціях "кращий альтернативний виконавець" та "краща поп/рок/колектив/дует/група"; шість винагород від "iHeart Radio Music" (в тому числі в номінаціях "Альтернативна пісня року" в 2016 та 2017 роках); "Kerrang!" за найкращих фанатів та дві "MTV Europe Music Awards" в 2017.

Зараз ви читаєте новину «"Twenty One Pilots" виступить у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути