понеділок, 03 лютого 2014 12:35

Творчість Бейонсе стала предметом дослідження в університеті

Творчість Бейонсе стала предметом дослідження в університеті

R&B ікона Бейонсе зробила вже достатньо, щоб стати предметом дослідження. В університеті Ротжерса, Нью- Джерсі, незабаром почнеться курс під назвою " Політизація Beyoncе", де студенти будуть аналізувати творчість виконавиці і з'ясовувати, як в ньому відбивається американська культура, фемінізм, гендерні проблеми і не тільки.

"Це не курс про політичну ангажованість Бейонсе або про те, скільки разів і як вона виступала під час інавгурації президента Обами", - заявляє один з викладачів Кевін Аллред. Наприклад, в рамках курсу будуть порівнювати і протиставляти текст пісні та відео "Drunk in Love" з важливими роботами руху "Чорний фемінізм " , в тому числі з роботами Еліс Уокер.

Лектор стверджує, що Бейонсе є найкращим кандидатом для подібного порівняння, оскільки її персоналія найбільше фігурує в сучасній американській музичній культурі. "Вона відсуває кордони", - говорить Аллред , - "В той час як інші художники просто випускають музику , вона створює грандіозну розповідь навколо свого життя, своєї кар'єри, формує глибокий образ" .
Тим часом , в Джорджтаунському університеті проходить курс "Соціологія хіп -хопу: Jay -Z" , який досліджує значення творчості та особистості чоловіка Бейонсе.

Зараз ви читаєте новину «Творчість Бейонсе стала предметом дослідження в університеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути