вівторок, 08 листопада 2011 14:19

Тварина всередині Даші Астаф'євої просить сексу і м'яса

Тварина всередині Даші Астаф'євої просить сексу і м'яса

Даша Астаф'єва мріє про сім'ю та дітей.

Про це співачка розповіла в інтерв'ю програмі "ТСН. Особливе" на телеканалі "1+1".

Артистка похвалилася виходом нового кліпу гурту "NikitA" на пісню "20:12".

Крім того дівчина зізналася, що у неї вистачає часу на читання книг. Зараз вона читає книгу Мігеля Руїса "Майстерність кохання".

Також Астаф'єва розповіла про Г'ю Хефнера: "Це ідеал чоловіка. Він справжній джентльмен, він живий, справжній, він не байдужий, він доброчесність".

Співачка зізналася, що її часто впізнають на вулицях.

"Раніше багато шепотілись. Зрозуміло, дуже багато хто мене засуджували, чоловіки могли себе негарно поводити. Я дуже довго звикала до цього, дуже довго ображалася, неадекватно реагувала на це. Зараз я розумію, що у кожної людини є своя думка", - зазначила вона .

"У нашій родині колись був дуже важкий рік. Помер дідусь і бабуся залишилася одна. Звичайно всі сусіди мене засуджували, говорили, що я сплю з продюсером. Знайшлися "добрі" люди, які постійно роздруковували якісь мої фотографії. І вранці бабуся прокидається, а весь двір усіяний листівками, на яких написано: "Ваша внучка - повія", - розповіла Даша.

За словами співачки, в якийсь момент її дуже підтримали батьки.

"Я дуже вдячна їм за це. Потім вони звиклися. Удома все одно стоять в рамочках мої фотографії, і оголені в тому числі. Хтось гарно танцює, хтось красиво плаває. Я красиво роздягаюся. Частка епатажу завжди має бути присутня у будь-якого артиста. Ти повинен вміти здивувати, викликати бурю емоцій. Зате я один раз в рік роздяглася і про це говорять потім цілий рік", - підкреслила вона.

Також Астаф'єва поділилася, що у неї вже не було сексу цілий рік.

"В кожній людині є тварина. І коли ти утримуєшся, ти відчуваєш цю тварину. Я так гостро її відчуваю, бо я ще й голодувала якийсь час. Я чітко чула, як моя тварина просить м'яса, просить сексу. Я вийшла з дуже складних стосунків. Для мене дуже важливо було очиститися духовно, вийти на новий рівень себе в першу чергу, щоб зустріти чоловіка такого ж рівня і навіть вище", - зазначила вона.

"Напевно зараз я дозріла до мрії про сім'ю, в якій будуть діти, в якій буде чоловік, великий будинок. Я дуже хочу, щоб вони були такими ж божевільними, як і я", - зізналася Даша.

Зараз ви читаєте новину «Тварина всередині Даші Астаф'євої просить сексу і м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути