Ексклюзиви
середа, 24 серпня 2022 12:31

Три неймовірні образи: Джей Ло показала сукні з весілля з Аффлеком
9

Американська артистка Дженніфер Лопес, яка відгуляла триденне весілля з актором Беном Аффлеком, показала свої розкішні образи.

Для омріяної події Джей Ло обрала білі сукні від Ralph Lauren. І нарешті вона вирішила показати їх публіці, пише Vogue.

"Сукні були казкові... Спасибі тобі, Ральфе Лорен", – написала артистка на своєму сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилюк на інвалідному візку, а Сенцов приїхав з фронту: зірки, які одружилися під час війни

Родзинкою сукні, в якій Лопес йшла до вівтаря, стали незліченні волани. Це додало її образу романтичності й повітряності. На них пішла 1 тис. хустинок і 500 м тканини.

Американська артистка Дженніфер Лопес, яка відгуляла триденне весілля з актором Беном Аффлеком, показала свої розкішні образи
Фото: instagram.com/voguemagazine
Родзинкою сукні, в якому Лопес йшла до вівтаря, стали незліченні волани
Родзинкою сукні, в якому Лопес йшла до вівтаря, стали незліченні волани
За весілля зірка показалася ще в сукні з глибоким вирізом
А ще була в сукні, оздобленій перлами

За весілля зірка з'являлася ще в двох казкових сукнях – оздобленій перлами та з глибоким вирізом. До слова, на створення першої з них 30 майстрам знадобилося 700 год.

Аффлек був у білому смокінгу від Ralph Lauren. П'ятеро дітей новоспеченого подружжя теж показалися у вбраннях від цього бренду.

Лопес вийшла заміж за Аффлека в каплиці в Лас-Вегасі. Зіркова пара таємно одружилася 17 липня, через три місяці після заручин.

Інформацію про весілля артистка підтвердила в інформаційному бюлетені, опублікованому на вебсайті OnTheJLo.com. А в Instagram показала кадр, зроблений у ліжку: Лопес усміхається, а на її пальці – обручка.

19 серпня почали триденне святкування свого весілля в маєтку актора у Джорджії. Локацію урочисто прикрасили. Довкола було безліч живих квітів.

На свято закохані запросили рідних і близьких. Серед гостей були присутні діти Бена Аффлека від першого шлюбу – доньки Вайолет і Серафіна, і син Семюел. На церемонію запросили й колишню дружину актора – Дженніфер Ґарнер. Але вона не змогла приїхати.

Зараз ви читаєте новину «Три неймовірні образи: Джей Ло показала сукні з весілля з Аффлеком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути