середа, 15 вересня 2021 17:46

Тому Гарді - 44: добірка найцікавіших екранних життів актора

Тому Гарді - 44: добірка найцікавіших екранних життів актора
15 вересня Тому Гарді виповнилося 44 роки. Фото: Reuters

15 вересня британський актор Том Гарді святкує день народження. Йому виповнилося 44 роки.

Gazeta.ua пропонує згадати його найкращі ролі.

Фільм "Початок", знятий 2010 року режисером Крістофером Ноланом, отримав чотири "Оскари", три премії Британської кіноакадемії BAFTA і п'ять премій "Сатурн". Гарді виконав роль імітатора Імса – одного з членів команди Кобба, який є талановитим крадієм таємниць з глибин підсвідомості сплячих жертв.

"Темний лицар повертається" отримав оцінку 8,4 на IMDb. Бетмен зачаївся після трагічних подій, що сталися в Готемі вісім років тому. Гарді зіграв небезпечного злочинця, який називає себе Бейном. Через Бейна до міста змушений повернутися Бетмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Піратів Карибського моря" зіграє у "Веномі 2"

Фільм "Воїн" розповідає про молодого боксера Томмі Конлона, якого зіграв Гарді. Актор багато тренувався для ролі Конлона і набрав 12 кг м'язової маси.

"Шалений Макс: Дорога гніву" вийшов 2015 року. Гарді отримав головну роль у фільмі. Мел Гібсон, який грав Макса Рокатанскі в попередніх частинах серії, схвалив його кандидатуру. Фільм отримав шість премій "Оскар" і чотири нагороди Британської кіноакадемії.

Фільм "Бронсон" 2008-го розповідає історію про одного з найнебезпечніших злочинців Англії Чарльза Бронсона, який провів в одиночній камері майже все життя. Під час підготовки до зйомок Гарді набрав 19 кг і навіть спілкувався зі справжнім Бронсоном.

Компанія Sony презентувала перший трейлер нової частини блокбастера "Веном" за коміксами Marvel, зйомки якої стартували на початку 2020-го. Головну роль виконує Том Гарді, а режисером виступив англієць Енді Серкіс. Прем'єру стрічки запланували на 24 вересня 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Тому Гарді - 44: добірка найцікавіших екранних життів актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути