пʼятниця, 09 квітня 2021 09:34

Тіна Кароль шокувала фанатів брутальністю в новому кліпі

Тіна Кароль шокувала фанатів брутальністю в новому кліпі
Тіна Кароль перевтілилася на чоловіка для нового кліпу. Фото: vuuzletvukraine.com

Українська співачка Тіна Кароль випустила кліп на пісню "Хороший парень" із нового альбому "Красиво". Водночас здивувала фанатів незвичним для неї образом.

У новому відео артистка постала в образі хлопця, одягнувши сірий спортивний костюм і помаранчеву балаклаву. Також виконала звичні танцювальні рухи чоловіків, вразивши публіку брутальністю.

"Я хотів показати, як людина із сильною харизмою й талантом навіть із закритим обличчям може тримати увагу глядачів упродовж усього кліпу. І подумав, чому б Тіні не постати в образі хлопця?" – пояснив режисер кліпу Інді Хайт в інстаграмі виконавиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кароль під час зйомки шоу розстебнулася сукня

Родзинкою кліпу на пісню "Хороший парень" став вихід співачки в образі місис Сміт. Вона з'явилася в кадрі в обтислому комбінезоні та ніжно поцілувала хлопця з відео. Хто ховався за балаклавою, залишилося інтригою.

Після повернення у вокальне шоу "Голос країни-11" молдовського музиканта 42-річного Дана Балана як радника співачки 36-річної Тіни Кароль, почали ширитися чутки про їхній роман. Упродовж ефіру Балан і Кароль постійно жартували та фліртували. А під час прослуховування останнього учасника вокальних нокаутів Нікіти Ломакіна вони танцювали під романтичну пісню.





Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль шокувала фанатів брутальністю в новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути