четвер, 16 квітня 2020 13:21

Тіна Кароль поділилася сімейними рецептами пасок

Тіна Кароль поділилася сімейними рецептами пасок
Співачка Тіна Кароль поділилася фірмовими сімейними рецептами сирних пасок. Фото: instagram.com/tina_karol/

Співачка Тіна Кароль поділилася фірмовими сімейними рецептами сирних пасок.

Перший рецепт сирної паски не вимагає випікання, пише ТСН.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти: сир – 600 г, вершкове масло – 150 г, сметана – 150 мл, цукор – 1 склянка, волоські горіхи – 100 г, курага – 200 г, родзинки – 200 г.

Готуємо сирну масу. Розм'якшуємо вершкове масло і розтираємо його з цукром. Сир двічі пропускаємо через сито. Сухофрукти обдаємо окропом. Дрібнимо за допомогою блендера з горіхами. Інгредієнти з'єднуємо в мисці. Вимішуємо до однорідної маси. Накриваємо сирну масу плівкою. Залишаємо в холодильнику на 8 год.

Сироватку, що відділилася, треба злити. Сирну масу щільно укласти у форму для випікання. Накрити ємність фольгою і залишити в холодильнику на 4 год. Перед подаванням на стіл перевернути масу на тарілку.

Другий рецепт Тіна Кароль отримала від своєї мами. Для приготування знадобляться: сир – 1 кг, вершки 10% жирності – 1 склянка, яйця – 5 шт., цукор – 2 склянки, вершкове масло – 1 пачка, родзинки (світлі), волоські горіхи, цукати – по 100 г, ванільний цукор – 1 пакетик, цедра одного лимона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Чистий четвер: правила й заборони свята

Для сирної маси потрібно відокремити жовтки від білків. Збити їх, додати вершки й довести до кипіння в каструлі з товстим дном, постійно помішуючи. Поки маса охолоджується, обсмажуємо горіхи на сухій сковороді, а родзинки миємо та сушимо. Натираємо цедру лимона. У охололу масу кладемо сир, вершкове масло. Розтираємо. Потім додаємо родзинки, цукати, горіхи, лимонну цедру і ванільний цукор, перемішуємо. Суміш викладаємо у форму для паски на 2 шари вологої марлі і ставимо до холодильника під гніт на 12 год. Паску прикрашаємо цукатами, глазур'ю, посипками.

У великодній сніданок, окрім незмінних пасок і фарбованих яєць, мають входити й інші обов'язкові страви. У переліку нижче – найважливіші з них. Обов'язково мають бути на столі м'ясні, рибні й овочеві страви. Риба засвоюється організмом легше, ніж м'ясо, тому саме з рибних страв рекомендують починати розговіння після Великого посту.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль поділилася сімейними рецептами пасок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути