Ексклюзиви
субота, 24 вересня 2016 15:35

Тіна Кароль поділилась рецептом схуднення

Тіна Кароль поділилась рецептом схуднення

Співачка Тіна Кароль активно працює над фігурою і має кілька секретів, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Займаюсь спортом, зі мною у поїздках є резинка, яку розтягую ногами і руками, а ще є маленький тренер, я його називаю, це таймер, який мені відліковує "15 секунд - зміна, 10 секунд - зміна". 10 підходів, і так 15 хвилин 3 рази в день. Віджимаюсь, прес, змінюю навантаження, все має бути з розумом. Найперше, не змішувати різного роду білки, навіть, якщо це білкова дієта, неможна змішувати м'ясо з творогом, їсти разом з молочними білками, рослинні бліки з тваринними", - говорить Тіна Кароль.

Читайте також: Тіна Кароль розкошелилась на кліп від голлівудських режисерів

Нагадаємо, Тіна Кароль у 2004 році посіла друге місце на "Новій Хвилі" у Юрмалі і отримала спеціальний приз від Али Пугачової у розмірі 50 тис. долларів (більше 500 тис. гривень). За словами співачки, тоді у фаворитах була Поліна Гагаріна.

"Всі ставили на Поліну Гагаріну, що це перше місце і т.д, вона посіла тоді 3 місце, вона вже була тоді зіркою. Приїхала на "Нову Хвилю" після Фабрики зірок і вона вже тоді там перемогла і для неї це був удар. Їй було складно тому що знову треба взяти участь у конкурсі і зробити три кроки назад, я тоді була ніким і мені хотілося стрибнути вище голови", - сказала Тіна Кароль.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль поділилась рецептом схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути