Ексклюзиви
середа, 25 січня 2012 14:01

Тіна Кароль на свій день народження влаштує піжамну вечірку

Українська співачка Тіна Кароль сьогодні, 25 січня, відзначає свій день народження, приймаючи численні привітання від близьких, рідних і шанувальників. Артистці виповнюється 27 років.

Зірка навіть встигла сфотографуватися в ранковій суєті, але вже з пляшкою шампанського, виклавши фото в свій блог на Twitter:

"7.30 ранку. Навіть в мій День не дали поспати!", - прокоментувала співачка свою фотографію.

З самого ранку Тіну Кароль вітають провідні радіостанції і телеканали країни, співачка спілкується з ведучими ранкових шоу по телефону.

Тіна розповіла, що найпершими її привітали трирічний син Веніамін з чоловіком Євгеном Огіром. Малюк подарував своїй знаменитій мамі саморобку з пластиліну у вигляді мікрофону, яку зліпив в садочку, а також картину, на якій сам намалював букет квітів. На питання, що ж подарував їй чоловік, співачка не відповіла, але зізналася, що її батьки вітали її по Skype.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіні Кароль бракує грошей на ремонт

Тіна Кароль збирається відсвяткувати свої іменини в незвичайному форматі, а саме - піжамною вечіркою. На сьогоднішній вечір спеціально був орендований великий заміський будинок, в якому і відбудеться гучне святкування Дня народження. Всі гості, включаючи саму Тіну, прийдуть на свято в піжамі.

За словами агентства, яке організовує співачці свято, вона замовила великий діджейський пульт, а також спеціальну машину для піни і величезну кількість невеликих подушок. Судячи з усього, Тіна Кароль планує подушкові бої в піні під музику ді-джея. На свято була замовлена аюрведична кухня, тим самим доставивши безліч клопотів організатором свята.

З напоїв - 30 ящиків шампанського, на пляшках якого були замінені оригінальні етикетки на наклейки з написом: "9 життів", повідомляють у прес-службі співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Тіни Кароль продовжує бити дітей у дитячому садочку

Також на честь іменинниці планують ввечері дати 25 залпів салюту, який так любить Тіна. На наступний день після святкування, Тіна Кароль зі своєю сім'єю відправиться у відпустку, в якій пробуде до кінця січня.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль на свій день народження влаштує піжамну вечірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути