Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2012 13:55

Тимофію Нагорному народили дочку

Тимофію Нагорному народили дочку
Продюсер покликав в куми сина Азарова та Міку Ньютон Фото: rumenews.com

У 43-річного продюсера Тимофія Нагорного два місяці тому народилася друга донька. Дівчинку назвали Ніколь. В неділю, 23 вересня, дитину охрестили в Києво-Печерській Лаврі. Хрещеними стали син нинішнього прем'єр-міністра Миколи Азарова — Олександр і підопічна Нагорного — співачка Міка Ньютон. Мама дівчинки — цивільна дружина Тимофія — Рената.

"Насправді я хотів розповісти про це після виборів першого листопада. Але мої політичні опоненти почали спекулювати моїми особистими стосунками і я вирішив розповісти, що маю щасливу сім'ю. Хоча вагітність Ренати я ні від кого і не приховував. Близькі друзі і рідня знали. Просто я і Рената — ми зроблені з різного тіста. Вона не любить публічності, дорогих машин, подарунків, вона створена для сім'ї. Тому цим ідеально мені й підходить", - наголосив Нагорний.

Ім'я Ніколь Тимофій дав доньці через свою повагу до святого Миколая.

"Це перша причина. А друга — в мене в житті є друг Микола, який свого часу дуже допоміг мені в житті. Тому ім'я моєї доньки, це вияв поваги до нього. Якби був хлопчик — був би Миколою, а так як дівчинка — назвали Ніколь. Рената проти не була. В куми покликали наших найближчих друзів. Олександр, наприклад, коли дізнався, відразу сказав: "Тимофій, хрестик я вже купив", - зізнається продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимофій Нагорний після спуску в шахту вирішив піти в політику

Знайомити двох своїх старших дітей від першого шлюбу, Вадима та Кароліну, з молодшою донькою Нагорний поки не планує.

"На все свій час. Коли народжувалась Ніколь — я в той час із дітьми відпочивав в Криму. І буквально через дві години після її появи, ми із Кароліною пішли в магазин купувати іграшки. Донька вибрала собі коляску і бейбіка і сказала, що хоче мати справжнього. Я їй пообіцяв виконати таке бажання", - підкреслив Тимофій.

Зараз ви читаєте новину «Тимофію Нагорному народили дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути