середа, 17 липня 2019 15:44

Time оголосив рейтинг найвпливовіших людей світу
5

Видання Time створило рейтинг найбільш впливових людей в Інтернеті. Глянець оцінював конкурентів, розглядаючи їх глобальний вплив на соціальні медіа та їхню загальну здатність керувати новинним контентом.

Цього року до топу найвпливовіших потрапили не тільки зірки шоубізу, а й люди, які отримали популярність завдяки соцмережам, політики та члени королівської родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Forbes склав рейтинг ТОП-100 найдорожчих знаменитостей

1. Президент США Дональд Трамп збільшив свою цифрову популярність за останній рік. Американський гарант постить по 80 публікацій в Twitter за день та збирає сотні тисяч лайків, коментарів та репостів. Його твіти - це основа сегментів кабельних новин, результатів пошуку Google, онлайн-новин та мемів.

Автор: glavred.info
  Дональд Трамп постить по 80 твітів кожен день
Дональд Трамп постить по 80 твітів кожен день

2. Принц Гаррі та герцогиня Меган Маркл отримали статус найвпливовішого подружжя після того, як створили Instagram-акаунт, який за 6 годин зібрав більше 1 млн підписників. Це побило всі рекорди соцмережі. Кожного місяця в профілі висвітлюються питання щодо зміни клімату та розуміння психічного здоров'я. Пара займається благодійністю, допомагає населенню Африки та притулкам для тварин.

Автор: news.liga.net
  Герцоги Сассекські отримали перший мільйон підписників у соцмережі за 6 годин
Герцоги Сассекські отримали перший мільйон підписників у соцмережі за 6 годин

3. Американська реперка Карді Бі має більше 47 млн підписників в Instagram. Незважаючи на те, що життя дівчини змінилося в кращий бік за останні роки, підхід Карді до роботи в Інтернеті залишився в основному таким же: вона постить релігійні відео і меми між червоними килимовими доріжками, концертними кадрами і політичними посланнями. У січні Карді потрапила в заголовки газет за те, що опублікувала відео з критикою президента Трампа за те, що він не фінансував уряд.

Автор: www.tatler.ru
  Карді Бі критикувала політику Дональда Трампа
Карді Бі критикувала політику Дональда Трампа

4. Американська співачка та актриса Аріана Гранде. Її другий альбом Thank U, Next посів три перші сходинки на Billboard Hot 100 chart. Гранде стала першою виконавицею, що зробила це з часів Beatles. В Instagram співачка зібрала 223 млн фолловерів. Тому її успіх був частково спричинений ажіотажем в соцмережі, в якій зірка часто анонсувала нові хіти.

Автор: http://www.loveradio.ru
  Аріана Гранде побила рекорд гурту Beatles
Аріана Гранде побила рекорд гурту Beatles

5. Південнокорейський гурт BTS завдяки своїм мільйонним фанбазам, які називаються "ARMY", стали найвпливовішим бойсбендом століття. Серед останніх відзнак групи: випуск трьох альбомів Billboard № 1 за один рік; дебют музичного кліпу "Boy With Luv", який отримав рекордні 75 мільйонів переглядів у перші 24 години; і співпраця з мобільною грою, в якій прихильники можуть грати роль менеджера групи, яка займала перші сходинки у рейтингу завантажень в Apple App Store.

Автор: ru.wikipedia.org
  Гурт BTS мають найсильнішу фанбазу
Гурт BTS мають найсильнішу фанбазу

Нещодавно у Лас-Вегасі, США, відбулася церемонія вручення музичної премії Billboard Music Awards 2019. Назвали найкращих виконавців року за версією американського видання Billboard.

Зараз ви читаєте новину «Time оголосив рейтинг найвпливовіших людей світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути