Ексклюзиви
субота, 02 серпня 2008 11:26

Тіматі влаштував розпусту в готелі (ФОТО)

У Юрмалу кожен приїхав за своїм: хто себе показати, хто на інших подивитися. А ось Тіматі навіть в чужій країні не став зраджувати своїм звичкам. Розваги репера шокували співробітників готелю "Юрмала Спа", де він мешкав майже тиждень.

У готелі на центральній вулиці курортного містечка поселилися багато російських зірок: Ксенія Собчак, Сергій Лазарев, Вадим Галигін... Але ніхто з них, навіть Ксюша, яка відрізняється скандальним характером, не викликала таку бурю емоцій у обслуговуючого персоналу готелю, як Тіматі.

- Вони всі поводяться цілком пристойно, - розповів співробітник готелю. - В готелі бувають нечасто. У Собчак тільки один раз виникли зауваження до наших співробітників. Їй не сподобалося, як прибрали в номері. Але вона дуже спокійно все пояснила. Але Тіматі! Це жах!

Репер в Юрмалі, здається, ніколи не спав. В усякому разі вже точно не ночами. Він відвідував практично всі вечірки. Особливо його цікавили ті, на яких збиралися більше сексуальних латишок. Коли веселитися в колі друзів і нових приятелів російській зірці набридало, він повертався до себе в номер. Звісно, не один.

- Що він робить в номері, складно сказати, - дивувався з розбещеності Тіматі службовець готелю. - Але після нього в кімнаті такий бруд! У нас білизну зазвичай міняють раз на три дні. Йому доводилося стелити нову щодня! Покоївки скаржаться: цей бруд не хочеться руками чіпати, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Тіматі влаштував розпусту в готелі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути