вівторок, 12 червня 2012 15:37

Тетяна Алієва мріє, щоб чоловік виграв Чемпіонат світу

Тетяна Алієва мріє, щоб чоловік виграв Чемпіонат світу
Дружина футболіста зізналася, що Алієв - невибагливий в їжі Фото: sport-express.ua

Півзахисник збірної України та київського "Динамо" Олександр Алієв перед кожною грою дзвонить своїй дружині Тетяні. Про це дівчина розповіла в ефірі програми "ТСН.Особливе", повідомляє ТСН.

"Я знаю, деякі футболісти не дозволяють, щоб дружини дзвонили під час гри. У нас такого немає. Мені Саша навпаки завжди дзвонить перед грою, каже: "Я їду". Я йому кажу: "Зайчику, ти мій найкращий. Я тобі бажаю забити гол", - поділилася Тетяна Алієва.

Дівчина також зізналася, що її з майбутнім чоловіком познайомив нападаючий київського "Динамо" Артем Мілевський.

"Тьома хотів поговорити, а було Різдво. Він був з Алієвим. Я взагалі не знала, хто такий Саша Алієв. Мало того, я взагалі не хотіла з ним зустрічатися. Тим більше футболіст і скандальний він весь якийсь. Мені не сподобався він", - зізналася Тетяна, додавши, що насправді він дуже ніжний і добрий.

За словами дівчини, найскладніше в житті дружини футболіста - жити життям чоловіка: "Коли він змінює роботу, клуб, ти зриваєш всіх дітей, зриваєш своє життя".

Але в той же час Тетяна наголосила, що її чоловік - хороший батько.

"Саша ніколи в житті не поїде без дітей відпочивати. Навіть якщо він хоче піти кудись з хлопцями, у них парубочий вечір, він в житті не піде з квартири поки не заснуть діти", - поділилася дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Алієв жодної копійки не давав дружині на бізнес

Між тим Тетяна зізналася, що її чоловік - дуже невибагливий в їжі.

"Я чесно йому кажу: "Може ти хочеш якісь креветки з рисом по-тайськи". Він такий: "Ні, я не хочу. Я хочу курку і пюре", - розповіла дівчина.

Дружина Алієва також поділилася своєю мрією.

"У мене напевно, як і у будь-якої дівчини, мами, жінки, у мене мрія, щоб мій чоловік виграв Чемпіонат світу", - зазначила Тетяна.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Алієва мріє, щоб чоловік виграв Чемпіонат світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути