Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2018 11:02

Тесть британського принца Гаррі відмовився йти на весілля

Автор: tmz
  Батько нареченої Меган Маркл відмовляється приходити на весілля
Батько нареченої Меган Маркл відмовляється приходити на весілля

Батько нареченої британського принца Гаррі відмовився йти на весілля доньки Меган Маркл.

Така шокуюча новина облетіла західні ЗМІ після скандалу з ним. Томас Маркл заплатив фотографу за фейкові фото, де ніби він готується до весілля. Сьогодні чоловік себе погано почуває та побоюється серцевого нападу, повідомляють інсайдери у виданні TMZ.

Навіть після того, як Кенсингтонський палац офіційно підтвердив, що Томас Маркл проводитиме Меган до церкви, він відмовився прибути на королівське весілля доньки.

Причиною такого рішення Томаса стали наслідки скандалу, який розгорнувся навколо фото. Учать в фотозйомці чоловік взяв для преси, за що йому добре заплатили. У шахрайській схемі британський папараці Джефф Рейнер за дорученням Томаса Маркла фотографував його начебто з книгою про британські традиції на примірці одягу та спогляданні весільних фото майбутніх молодят.

Автор: tmz
  Батько нареченої Меган Маркл відмовляється приходити на весілля
Батько нареченої Меган Маркл відмовляється приходити на весілля

Фотограф згодом продав фото популярним виданням, отримавши винагороду майже в $140 тис., а частину грошей папараці передав Томасу Марклу.

Такий вчинок дуже засмутив Меган Маркл, тому чоловік вирішив не йти на весілля, аби уникнути незручних запитань. Окрім того, чоловік лише тиждень тому виписався з лікарні після інфаркту. Тому він переживає, що через цей скандал може знову статись серцевий напад. Зараз він відчуває сильний біль у грудях, тому не наважується йти на весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вона зробить з тебе посміховисько: принца Гаррі застерегли від одруження з Меган Маркл

У Кенсінгтонському палаці ж коментувати ситуацію відмовилися, заявивши, що "це вкрай особисте питання для Меган Маркл у ці передвесільні дні".

Весілля Меган Маркл і принца Гаррі відбудеться 19 травня у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

Майбутнього тестя британського принца 33-річного Гаррі Томаса Маркла, 73 років, викрили у шахрайстві. Він продавав фото, на яких нібито готувався до весілля доньки Меган Маркл, 36 років, і королівського нащадка. Усі знімки виявилися постановочними.

Для останніх зйомок Томас Маркл узяв із собою власну сантиметрову стрічку. Роль кравця грав студент 17-річний Девід Флорес, який підробляє продавцем товарів для вечірок.

Зараз ви читаєте новину «Тесть британського принца Гаррі відмовився йти на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути