середа, 28 листопада 2018 16:41

TAYANNA писатиме фанатам листи від руки
3

Співачка TAYANNA щодня отримує повідомлення в мережі від шанувальників з усього світу, але найчастіше вони губляться через велику кількість. TAYANNA вирішила відродити пост-кроссинг і тепер кожен може знайти лист в поштовій скриньці свого будинку особисто написаний співачкою.

"Мені пишуть люди з різних країн, різного віку, чоловіки і жінки. Вони діляться своїми успіхами, розповідають про своє життя, повідомляють радісну новину про те, як познайомилися зі своєю другою половинкою і як танцювали перший весільний танець під мою пісню, як діти зробили перші кроки, довіряють свої переживання. Продовжувати я можу нескінченно. Отримуючи такі історії, я відчуваю себе частиною життя цих людей, а вони стають частиною мого творчого світу. Для того, щоб бути ближче до всіх, я вирішила у вільний час відповідати листами, написаними особисто від руки. Мені здається, в цьому є якась магія і цінність спілкування. Це такий діалог, який ведеться повільно і довго, але не переривається, а в електронних листах мені мало простору для індивідуальності, мало місця для душі ", - коментує TAYANNA.

Стати учасником пост-кросинги з TAYANNA дуже просто. Надсилайте свої листи на домашню адресу, вказану в пості на офіційній сторінці в Facebook і незабаром чекайте зворотньої відповіді від співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: TAYANNA знялася у відвертому образі з Аланом Бадоєвим в чоловічому журналі

Героями обкладинки вересневого номера чоловічого журналу XXL стали відомий режисер Алан Бадоєв і співачка TAYANNA. Ця обкладинка перша для творчого тандему. Крім спільного фото, відвертим стало і інтерв'ю героїв.

Зараз ви читаєте новину «TAYANNA писатиме фанатам листи від руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути