середа, 01 листопада 2017 17:39

"Танці з зірками" подовжили на другий сезон
6

"Танці з зірками" покажуть наступного року
Фото: Прес-служба
"Танці з зірками" покажуть наступного року
"Танці з зірками" покажуть наступного року
"Танці з зірками" покажуть наступного року
"Танці з зірками" покажуть наступного року

Минулої неділі на телеканалі "1+1" з рекордними рейтингами пройшов грандіозний фінал "Танців з зірками", в рамках якого за результатами глядацького голосування найкращою танцювальною парою країни із відривом від конкурентів у 20% голосів стали Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко.

Після успішних рейтингів телеканал "1+1" вирішив продовжити легендарний проект на другий сезон, який глядачі побачать вже восени 2018-го.

Влад Яма теж написав про це у своєму Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевська перемогла у "Танцях з зірками"

"Це була прекрасна сторінка в моєму житті. Свіжа, яскрава, насичена, непередбачувана. 10 років пролетіли як місяць, а 10 тижнів як година. Сезон відбувся... Є підозра, що наступний сезон побачить світ раніше, ніж у 2027-му", - написав він.

За час проекту відео виступів зіркових пар також набирали рекордну кількість переглядів на Youtube. Так, найпопулярнішим виступом серед Інтернет користувачів став хіп-хоп Наді Дорофєєвої та Євгена Кота, який за два місяці переглянули майже 2 мільйони глядачів.

Вже цієї неділі, 5 листопада, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра четвертого сезону "Голосу. Діти", у якому після фіналу "Танців з зірками" продовжиться протистояння Наталі Могилевської та Наді Дорофєєвої вже як зіркових тренерів вокального проекту. Компанію співачкам у тренерських кріслах складуть учасник гурту "Время и Стекло" Позитив та MONATIK. Ведучими "Голосу. Діти-4" стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Зараз ви читаєте новину «"Танці з зірками" подовжили на другий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути