Ексклюзиви
понеділок, 14 вересня 2020 07:45

Танці з зірками 2020: хто покинув шоу після третього випуску

13 вересня відбувся 3 випуск шоу Танці з зірками. Найсильніші виступи були у пар Санти Дімопулос й Макса Леонова, а також Юлії Саніної та Дмитра Жука. Цього ефіру танцювальне шоу покинули Слава Камінська та Дмитро Дікусар.

Танцюрист Дмитро Жук з лідеркою гурту The Hardkiss Юлією Саніною танцювали фокстрот. Танець співачка присвятила своєму ревнивому чоловікові.

Крім фокстроту судді високо оцінили виступ Санти Дімопулос із партнером Максом Леоновим. Пара танцювала запальну румбу.

Арам Арзуманян, що минулого разу став лідером турнірної таблиці серед чоловіків, цього разу також вразив суддів своїм виступом. Цього разу він танцював сальсу. Виступ він присвятив своїй дружині Христині, в той час як Олег Винник присвятив танець з Альоною Шоптенко своїм шанувальницям. Співак продемонстрував віденський вальс.

Автор: facebook.com/tanci1plus1
  Турнірна таблиця
Турнірна таблиця

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На паркеті потрібно жити, любити і насолоджуватися" — Олег Винник прокоментував 2-ий прямий ефір "Танців з зірками"

Прем'єра нового сезону "Танців з зірками" відбулася 30 серпня. У першому прямому ефірі одна з пар проекту — Олег Винник та Олена Шоптенко — в пристрасному танго представила власне прочитання знаменитого мюзиклу "The Phantom Of The Opera".

Зараз ви читаєте новину «Танці з зірками 2020: хто покинув шоу після третього випуску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути