середа, 11 грудня 2013 18:08

"Таку країну не подолати ніякими силами" - Юрій Горбунов про Україну

Автор: фото: tsn.ua
 

Українські зірки не залишились байдужими до нічних подій на Майдані, свою думку представники українського шоу-бізнесу висловили кореспондентам ТСН Особливе на телеканалі 1+1.

"Дуже болить серце за моє любиме місто - Київ, страшно вийти на Крещатик. Це соромно, це ганьба", - говорить режисер Оксана Байрак.

Музикант Віктор Бронюк, лідер гурту ТІК, теж висловив своє хвилювання щодо ситуації в країні.

"Хочеться щоб Бог дав трошки розуму усім, і щоб ті дядьки, від яких щось залежить, подумали про людей", - говорить музикант.

"Я хочу, щоб в моїй країні люди почували себе комфортно і якщо їм потрібно, і вони хочуть вийти на Майдан і днями і ночами проводити там час, ніхто не має права їх просто так брати і витискати звідти", - сказав співак Віталій Козловський.

Олег Михайлюта (Фагот) лідер гурту ТНМК провів цю, за його словами нервову ніч, на Майдані.

"Розумієш, що страшно і може бути все, що завгодно після того, що ми бачили. Тільки стояти і кричати: алло, люди, схаменіться", - говорить Олег Михайлюта.

Телеведучий Юрій Горбунов шокований діями владами після того, як начебто вдалося досягти згоди.

"Як можна в ніч, коли в країні ще знаходяться міжнародні спостерігачі Кетрін Ештон, представники ЄС, після круглого столу, все відбувалось і всі ніби домовились, що відпустять тих хто невинен і знову відбуваються провокації. Насправді ті, хто стоять на Майдані це справжні герої, таку країну не подолати ніякими силами, ніякими ОМОНами, ніякими "Беркутами", - говорить Юрій Горбунов.

"Я хочу сказати: давайте збиратися, давайте щось говорити, щось робити. Менш за все, я хочу, щоб трапилися військові дії, трапилась війна, тому що страшніше за це немає нічого я цю країну залишати не хочу, і коли прийде мій час допомогти їй, я допоможу, я віддам все", - говорить Руслана Писанка.

Зараз ви читаєте новину «"Таку країну не подолати ніякими силами" - Юрій Горбунов про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути