Ексклюзиви
субота, 13 червня 2015 10:40

Такий мотоцикл у мене і Бреда Пітта - Віктор Павлік про байкерські захоплення

Автор: newsblog.com.ua
 

Співак Віктор Павлик має ексклюзивний мотоцикл, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Читайте також: Він був з тих людей, яких 3 хвилини знаєш і вже друзі - зірки про першу зустріч з Кузьмою

"Сім років байкер, у мене мотоцикл ексклюзивний, єдиний в країні Harley-Davidson Sportster, у Бреда Пітта такий самий, - говорить співак, - я дуже шкодую і в цьому році мені не вдалося потрапити на Тарасову гору, куда я їжджу з 2009 року, я там почесни гість, тусуюсь там декілька днів. Я з тієї серії, що безбашений, прокидаєшся і такий: "о, тут ще море". Тяжко їхати далеко, зараз буде зліт у Одесі, у мене мотоцикл міський і мені важко".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що матір музиканта 75-річну Олександру Григорівну обманули телефонні шахраї. Перерахувала їм 10 тис. грн.

"Якийсь гіпноз. Мама побігла в банк і відправила комусь гроші, щоб визволити мене з міліції. Типу, я когось збив машиною і ці гроші потрібні потерпілому на операцію", - повідомив Віктор Павлік, - У той час записував пісню на студії Саші Пономарьова в Києві. Дзвонить мама. Як почула, де я, замовкла. Трубку взяла сусідка. Попросила почекати, бо мама чуть в обморок не впала".

Зараз ви читаєте новину «Такий мотоцикл у мене і Бреда Пітта - Віктор Павлік про байкерські захоплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути