четвер, 02 грудня 2010 10:00

Таблоїд домалював Брітні Спірс синець в день народження (ФОТО)

Сьогодні американська співачка Брітні Спірс святкує свій 29-й день народження і таблоїд Star разом із її колишнім чоловіком Джейсоном Олександром "оригінально" привітали її. Журнал вийшов з Брітні на обкладинці, де вона зображена з синцем під оком. Таблоїд написав, що співачка нібито стала жертвою домашнього насильства - Джейсон Травік б'є її.

Таку плітку підтверджує аудіозапис, де Брітні нібито скаржиться на свого бойфренда Джейсону Олександру. Співачка розповідає, що Травік вдарив її в обличчя. Коли Олександр запитує Спірс щось про її нареченого, вона відповідає, що Травік не її наречений.

Колишній чоловік Спірс говорить, що ніби чув, що нинішній бойфренд зробив їй пропозицію, на що співачка лише іронічно зауважила: "До або після того, як ударив мене?"

Також співачка розповіла, що її батько дуже незадоволений такою поведінкою бойфренду і у нього є дробовик, який чекає на момент, щоб його використали.

Колишній Спірс в своєму інтерв'ю стверджує, що Брітні потребує допомоги та захисту від свого кавалера. Вона зателефонувала йому, бо не знала, що робити і до кого ще можна звернутися за порадою і допомогою.

Справжня Брітні дуже розлютилася через чутки і фальшивий аудіозапис. Її менеджер Ларрі Рудольф вже дав офіційне спростування:

"Кожен аспект статті, опублікованій в Star, хибний. Журнал був поставлений до відома про те, що ця історія фальшивка, ще до того, як вона була надрукована. Заяви, приписані Джейсону Олександру, є повною фальсифікацією, оскільки Брітні ніяк не підтримувала стосунки з містером Олександром довгі роки. Ці безвідповідальні заяви - дискредитація, і юридична команда Брітні Спірс збирається подавати до суду", -йдеться в заяві.

Відзначимо, що Спірс і Олександр були одружені лише 55 годин. У 2004 році в Лас-Вегасі пара анулювала свій шлюб, укладений раніше в тому ж місті. Пізніше Олександр неодноразово торгував секретами своєї успішної дружини.

Нагадаємо, співачка хоче переселити 5-річного Шона Престона і 4-річного Джеймса Джейдена в свій будинок, де вона живе разом з Джейсоном Травіком.

Spletnik

Зараз ви читаєте новину «Таблоїд домалював Брітні Спірс синець в день народження (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути