вівторок, 11 серпня 2020 10:23

Sysuev презентує пісню з американським репером Kayola

Sysuev презентує пісню з американським репером Kayola
Нещодавно Sysuev потрапив у список українських артистів, рекомендованих для виступів за кордоном у жанрі Hip-Hop. Фото: надане піар-агентом артиста

Співак Sysuev випустив нову урбан пісню " South Beach". Артист записав композицію разом з популярним американським репером Kayola, який багато років пропагує Hip-Hop та відкрив школу реперів.

"Ми познайомились з Kayola під час відпочинку у Майамі два роки тому. Тусили, фрістайлили у місцевих клубах і відтоді стали справжніми друзями, зараз допомагаємо одне одному у записі треків та їх популяризації в Україні та США. Щасливий, що нарешті вийшла наша спільна робота "South Beach". Вона вже звучить на радіостанціях Каліфорнії і Техасу. У композиції ми цікаво поєднали стилі R&B й G-Funk. Певен, що він прийде до смаку як давнім поціновувачам West Coast звучання, так і зовсім юним фанам Hip-Hop музики. Під сингл класно відпочивати на морському узбережжі з гарною дівчиною, просто спробуй це," - каже Sysuev.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Музика про веселощі" - Макс Барських презентував літній хіт "Silence"

Нещодавно Sysuev потрапив у список українських артистів, рекомендованих для виступів за кордоном у жанрі Hip-Hop, за версією Українського Інституту. Цей Інститут представляє українську культуру у світі, формує позитивний імідж України, сприяє просуванню українських артистів по всьому світу.

Гурт "Ooze" презентує мініальбом "Shivers". Альбом складається з 4 пісень, які переливаються одна в одну, таким чином створюючи 21 хвилинну композицію без пауз.

Зараз ви читаєте новину «Sysuev презентує пісню з американським репером Kayola». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути