четвер, 11 січня 2018 13:54

Сина Вікторії Бекхем підловили за поцілунками з голлівудською акторкою
4

Хлоя Морец і Бруклін Бекхем, які відновили відносини у вересні минулого року, відзначали Різдво і Новий рік зі своїми сім'ями: вона - в Нью-Йорку, а він - в Лондоні. Однак після тривалої розлуки закохані возз'єдналися: 20-річна Хлоя прилетіла до Великобританії до свого 18-річного бойфренда.

Папарацці сфотографували пару під час прощальних поцілунків у лондонського готелю Claridges Hotel, де, мабуть, зупинилася Морец. Покинувши дівчину, Бруклін сів в чорний автомобіль представницького класу з водієм і поїхав в невідомому напрямку.

У цьому навчальному році Бруклін переїхав в Нью-Йорк, де вступив до престижної школи дизайну. Тепер, так як Хлоя живе в цьому ж місті, закохані практично не розлучаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатодітні зірки футболу: Роналду став батьком в четвертий раз

"У нас багато спільного, навіть одяг ми ділимо між собою. Добре, я краду речі Брукліна. Я вважаю, що він чудовий. Я ділюся з ним хорошими косметичними засобами для обличчя і ношу його куртки", - розповіла про свій роман з Бекхемом Морец в листопаді минулого року.

Фотограф і актриса почали зустрічатися в підлітковому віці - в 2014 році. Однак життя в різних містах заважало їм будувати міцні відносини, тому Хлоя і Бруклін неодноразово розходилися. Тепер, коли Бекхем вчиться в Нью-Йорку, відстань між ними істотно скоротилася.

Зараз ви читаєте новину «Сина Вікторії Бекхем підловили за поцілунками з голлівудською акторкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути