пʼятниця, 25 листопада 2016 19:01

Син Слави з "НеАнгелів" разом з нею вийшов на сцену
3

Фото: Sergey Handusenko

24 листопада відбувся сольний концерт НеАнгелів "СЕРЦЕ на біс" в EVENT HALL FREEDOM. В рамках ювілейного туру Слава і Вікторія, на численні прохання, повторили шоу, яке відбулося в травні в Палаці спорту, додавши в нього нових фарб. Вкотре НеАнгели порадували своїх шанувальників емоційним живим виконанням, щирістю, несподіваними одкровеннями і яскравою відео інсталяцією.

Вперше на сольному концерті НеАнгелів побував син Слави Камінської Леонард. Подивившись першу частину шоу, Леон вийшов на сцену до зоряної мами і кілька пісень НеАнгели виконали в такому, оновленому складі.

"Цей вечір для мене став дуже особливим, адже на концерті був присутній мій син Леон. Було голосно, жарко, пізно і довго, але він відчував себе бадьоро, ставши справжньою зіркою вечора. Що сказати - мамин син. Сцена так і притягує його", - поділилася Слава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-місячна дочка Слави з "НеАнгелів" стала наймолодшою ​​моделлю України

Саме на концерті в Києві Слава і Вікторія вперше з'явилися в своїх нових концертних вбраннях - оксамитових червоних сукнях від дизайнера Ірини Красильникової (KRASILNIKOVA). А також в стильних чорних костюмах від Олени Бурби (ELENA BURBA), в яких вони знімалися в новому кліпі на пісню "СЕРЕЖА".

"Для будь-якого артиста співати на біс - велика честь. Кращого подарунка напередодні новорічних свят і не загадаєш. Дуже приємно, що наше шоу" СЕРЦЕ "хочуть слухати і дивитися знову і знову. Концерт в EVENT HALL FREEDOM подарував незабутні відчуття. Від натхнення і отриманих емоцій у мене немов виросли крила за спиною". - Прокоментувала Вікторія.

Зараз ви читаєте новину «Син Слави з "НеАнгелів" разом з нею вийшов на сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути