понеділок, 14 липня 2014 15:15

Син Ротару розповів, від чого лікували співачку у Німеччині

Автор: ilikenews.com
 

У Софії Ротару були проблеми зі стопою про це, розповів її син Руслан.

Ротару лікувалася від деформації стоп, тому син знайшов гарного німецького ортопеда в спеціалізованій клініці у Вісбадені. Як виявилося, такі деформації - часте явище у публічних жінок, адже з віком все важче ходити на високих підборах, але краса вимагає жертв, і Софія Михайлівна тепер платить свою ціну. За словами сина артистки, його мамі все важче було ходити, ноги швидко втомлювалися, а от операція змогла вирішити цю проблему. Інакше, вона могла тільки лише посилюватися з часом.

"Такі проблеми трапляються у кожної третьої жінки у віці, яка з юних років обожнювала шпильки і підбори. А мама ж носила їх добу безперервно кілька років поспіль. Тепер після операції мама вчиться заново ходити. Спочатку десять днів вона не вставала з ліжка, потім почала розходжуватися в ортопедичному взутті, яка виправляє стопу. Спочатку їй було дуже боляче, але вона ходила. Хірург захоплювався її сміливістю і терпінням, адже, за словами німецького ескулапа, багато його пацієнтів могли від сили витримати один місяць тренувань, після чого переходять на звичайне взуття. Це дуже небезпечно, адже можуть початися ускладнення. Мама - молодець, тримається "- розповів Руслан.

Після німецької клініки Софія Михайлівна вирушила додому в Ялту, де разом з нею знаходиться і її подруга, доктор Світлана Кузнецова. Жінка натішитися не може на свою зіркову подругу і каже, що ноги Ротару відновлюються дуже швидко.

"У неї судини 45-річної жінки, у неї дуже міцний організм. Вже зовсім скоро ми побачимо її на підборах", - розповіла подруга. Співачка перебуває в прекрасній фізичній формі, адже постійний рух і тренування не дозволили їй набрати вагу.

"Мама їсть рибу. Готує її на грилі. Також нам готує млинці, сирники з домашнього сиру, і сама з нами їсть", - розповів син артистки.

Вже скоро Софія Михайлівна повинна вирушити в турне, тому у неї є мета для швидкого одужання.

Нагадаємо, що улюблена артисткою Ялта опинилася на анексованій Російською Федерацією території, проте змінювати громадянство, щоб безперешкодно в'їжджати на окупований Крим ні Софія, ні її син не мають наміру.

Зараз ви читаєте новину «Син Ротару розповів, від чого лікували співачку у Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути