Ексклюзиви
субота, 13 серпня 2011 15:23

Син Анджеліни Джолі зіграє у кіно роль сина бога

Десятирічний прийомний син Анджеліни Джолі та Бреда Піта Медокс отримав першу роль в кіно, повідомляє "РИА Новости" з посиланням на британське видання "The Daily Star".

За непідтвердженими чутками, Медокс, який народився в Камбоджі, буде головним героєм фільму "Хлопчик, що б'ється" (Battling Boy), заснованого на коміксі про сина бога, який на вимогу батька спускається з гірських вершин, щоб битися з чудовиськами, що долають місто Монстрополіс.

Права на екранізацію цього коміксу компанія Піта "Plan B" придбала ще в 2008 році, а випускати його буде студія Paramount Pictures. Досі ніяких конкретних імен у зв'язку з цим проектом не звучало - повідомлялося тільки, що сценарій пише Алекс Тсе.

"Медокс живе серед фільмів і коміксів; можна сказати, він ними харчується і дихає, так що Бред з Анджеліною вирішили, що він чудово підійде на цю роль", - цитує газета слова свого джерела.

Раніше Джолі згадувала у численних інтерв'ю, що Меддокс - "справжній інтелектуал" і хотів би стати письменником, щоб подорожувати по світу і відкривати для себе нові місця.

Меддокс став першою усиновленою дитиною Джолі, якого кінодіва прихистила в 2002 році в семимісячному віці в Камбоджі. На той момент актриса ще не мала відносини з Пітом. На сьогоднішній день в сім'ї "зоряної пари" вже шестеро дітей - троє рідних і троє прийомних. Глядачам залишається сподіватися на швидку зустріч з усіма ними на широких екранах.

Раніше повідомлялося, Анжеліна Джолі забороняє дітям їсти цвіркунів.

Зараз ви читаєте новину «Син Анджеліни Джолі зіграє у кіно роль сина бога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути