четвер, 03 січня 2019 15:48

Сяюча Руслана влаштувала грандіозний концерт на енергії сонця
10

Руслана дала грандіозний концерт на сонячній енергії
Фото: Master Management
Руслана дала грандіозний концерт на сонячній енергії
Руслана дала грандіозний концерт на сонячній енергії
Руслана дала грандіозний концерт на сонячній енергії

Співачка Руслана зустріла Новий 2019 рік на чистій енергії сонця.

Вперше у світі у Новорічну ніч відбулась подія з онлайн переключенням зі старих джерел енергії на сонячну енергію.

Співачка Руслана у якості Посла Відновлюваної Енергії у світі провела концертне шоу у новорічну ніч на чистій енергії сонця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну ввезли нові електромобілі BMW i

Шоу, як початок масштабного проекту, відбулось у самому сонячному регіоні України, в Бессарабії, у місті Ізмаїл.

Безпосередньо біля місця проведення акції були встановлені сонячні панелі та накопичувачі сонячної енергії, заряджені від яскравого сонця Бессарабії, що і забезпечило 100% чистої енергії весь комплекс.

Гостям свята представили відео, відзняте на орбіті Землі німецьким космонавтом, який звертався до майбутніх поколінь та говорив про важливість переходу на чисту енергію та збереження планети. Відеопривітання до гостей заходу записали Голова всесвітньої вітроенергетичної асоціації, член виконавчого комітету глобальної платформи Global 100%RE, Стефан Гзаєнгер (Німеччина) та Голова вітроенергетичної асоціації Європи "WindEurope Associacion", Джайлз діксон (Бельгія). Группа компаній "Метрополия", на чолі з Генеральним директором Віктором Куртєвим, стала не тільки натхненниками заходу, а й організатором та приймаючою стороною.

"Платити за нафту та газ сьогодні минуле століття. Зараз багато шкідливих викидів, про це говорять всі світові експерти. Ми назвали нашу акцію #ReNewYear "Ноїв ковчег", коли береш свою енергію і їдеш куди хочеш. Людина має бути незалежною від атомної енергії. Це збереже не тільки природу, а і гроші. Уявіть, ніяка комуналка вам не потрібна: світло твоє, тепло теж, електричні карти, жодного разу не заїдеш на заправку. Всі твої вкладення у систему та павербанки. Навіть я у своєму будинку, де є 3 студії, під час роботи над музикою та відео, маю надлишок енергії", - говорить співачка.

До глядачів зірки вийшла у блискучій сукні, яка своїм виглядом теж нагадувала сонячні батареї.

"Сукню створювали всією командою, - розповідає Gazeta.ua Руслана, - спочатку вирішили трансформувати образ кольчуги, а потім зрозуміли, що він перетворився в сонячну батарею. У дизайнера Paco Rabanne у 1990-х роках була колекція у стилі кольчуг. Я настільки була вражена, що буду і надалі розвивати кольчуги, як окремий напрям. Весь сценічний образ буде на тему людини, яка носить на собі енергію. Тобто одяг є більш енергетичним символом, ніж засобом прикрити тіло".

Засвідчити свою повагу і взяти участь в унікальній події приїхали лідери індустрії та впливові експерти у сфері відновлювальної енергетики з України та Європи. На заході був присутній один із ключових світових експертів, автор першого закону про "зелений тариф", Ханс-Йозеф Фелль (Німеччина).

За хвилину до Нового року, на очах у здивованої публіки і перед об'єктивами камер, весь комплекс був відключений від "старої" енергії.

Ініциатива названа "Go RE100!" та має на увазі заклик цивільного переходу на відновлювану енергію без воєн за енергоресурси.

Зустрівши Новий рік, Руслана у супроводі музикантів виконала нові пісні, свої найпопулярніші хіти та різдвяні колядки. Підспівуючи співачці, глядачі у залі влаштували флешмоб, метою якого було зловити дзеркалами промені прожекторів, створених сонячною енергією.

Одразу за Русланою на сцені з'явилася співачка Златна Марія. Вечір продовжили запальними болгарськими ритмами "Фа-Дієз".

Новорічний настрій і танцювальні ритми ставив діджей вечора - Саня Димов.

Енергії, накопиченої від сонця в цей зимовий новорічний день, було досить для продовження святкового шоу до самого ранку.

Офіс Амбассадора відновлюваної енергії в Україні отримав сім електромобілів BMW i.

Зараз ви читаєте новину «Сяюча Руслана влаштувала грандіозний концерт на енергії сонця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути