вівторок, 06 квітня 2021 13:25

Священні ритуали і мантри: артистка поділилася лайфхаками, як прокачати усвідомленість

Священні ритуали і мантри: артистка поділилася лайфхаками, як прокачати усвідомленість
Garza поділилася лайфхаками, як прокачати усвідомленість. Фото: надане піар-агентом артистки

Виконавиця Garza розповіла про свої цінності, аскези та духовності. Вона зауважила, що завдяки медитативним практикам змогла розкритися як особистість, жінка і музикантка.

"В один момент я вибрала усвідомлений життєвий шлях, мене і раніше приваблювали медитації і йога. Але це виявилося лише поверхневим ковзанням, щоб направити фокус уваги всередину себе, але не так глибоко, як виявилося можливим. Дотримання аскез спочатку сприймала як гру, після - увійшло в приємну звичку, сьогодні це необхідність", - поділилася співачка.

Вона зазначила, що аскеза - це звільнення духу, сили і думок завдяки фізичним і моральним вправам.

"Дотримуючись своїх аскез, я відчуваю себе тотально щасливою. Це абсолютно не означає, що я не сприймаю світ, просто є чітке розуміння, що "світ починається з усмішки". Багато чому хорошому вчили нас дитячі пісні, а саме: "щирість", "любов", "віра в чудеса". Ось саме медитація допомагає нам відкинути нашарування матеріального світу і повернутися до своєї внутрішньої дитини", - додала артистка.

Крім медитацій і веганства, Garza приділяє увагу ще духовно-практичним моментам. Це стояння на цвяхах Садху, глибока медитація Аяуаска, спів мантр та крійя Йога.

"Стояння на цвяхах Садху - це один з моїх інструментів збалансувати енергію. Садху сприятливо впливають на організм, відновлюючи циркуляцію крові в стопах, завдяки концентрації і зосередження, поліпшується моральний стан і, звичайно, фізичний. Глибока медитація Аяуаска - це священний ритуал, до якого я ставлюся з повагою і завжди чекаю можливості полетіти на церемонію в затишний ретрит - центр Іспанії або Італії. Там красива природа і глибоке занурення всередину себе.

Мені подобається співати мантри "Ом гам ганапатайе намах". Навіть на фізичному рівні я відчуваю її силу і вібрацію, які піднімають енергію, зігріваючи тіло. Спів цієї мантри 108 разів (число абсолюту) допомагає прибрати всі перешкоди на шляху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як йога впливає на мозок людини

Цьогоріч я пройшла ініціацію Крійя Йоги - це дуже гарний обряд і нескінченні медитації в поле вчителя, глибинна робота з чакрами, правильним диханням і умінням відключитися від матеріального світу, щоб відчути стан "тут і зараз", - описала співачка.

Українська співачка Garza створила hand-made прикраси. Артистка назвала аксесуари Art by Garza - "компліментом Всесвіту". Вона вважає, що краще носити незвичайні речі, в яких живе дух племінних народів та які втілюють свободу.

Зараз ви читаєте новину «Священні ритуали і мантри: артистка поділилася лайфхаками, як прокачати усвідомленість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути