пʼятниця, 09 вересня 2022 17:09

Спецтема: Війна Росії проти України

"Свого шліть на**ер, беріть нашого" – Коля Сєрга показав двійника Лукашенка, який захищає Україну в ЗСУ

"Свого шліть на**ер, беріть нашого" – Коля Сєрга показав двійника Лукашенка, який захищає Україну в ЗСУ
Музикант Коля Сєрга розмістив відео з українським військовим з Тернополя, які зовнішньо дуже нагадує Лукашенка

Музикант Коля Сєрга розмістив відео з українським військовим з Тернополя, які зовнішньо нагадує самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Артист, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, поділився роликом з підписниками на YouTube. Він запропонував білорусам "послати на**єр" свого псевдопрезидента й замінити нашою, українською і гідною версією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нього не було віри в Україну" – Коля Сєрга розповів про батька, який не вірив у ЗСУ

"Любі друзі-білоруси, слухайте. Якщо вам так подобається Лукашенко, що ви так довго не можете його позбутися, то я вам знайшов чудову заміну. Дивіться: порядний, хоробрий, мужній. Все, забирайте! А того нах*р!" – каже артист.

Військовий з Тернополя виявився з почуттям гумору й переказав вітання прихильникам Сєрги з Білорусі, помахавши їм рукою.

Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко. Цього разу – востаннє, зазначив він.

Сєрга пояснив, чому лідери думок, які мовчать про війну, відповідальні за смерті в Україні. Тодоренко теж належить до цих лідерів думок, наголосив він в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Свого шліть на**ер, беріть нашого" – Коля Сєрга показав двійника Лукашенка, який захищає Україну в ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути