пʼятниця, 29 березня 2013 21:09

Світова зірка диско допомогла Пономарьову на "Голосі країни"

Світова зірка диско допомогла Пономарьову на "Голосі країни"
Фото: надане прес-службою Олександра Пономарьова

Днями відбулися зйомки чергового етапу "Голосу країни" - вокальних батлів, де підопічні зіркових тренерів заспівали у парах. Кожен із тренерів, за результатами виступів, повинен був обрати серед 14 вокалістів лише сімку щасливчиків, які надалі змагатимуться у проекті. За правилами проекту на цьому етапі шоу кожному зірковому тренерові допомагає музичний експерт. До своєї команди Олександр Пономарьов запросив легендарну виконавицю диско з Німеччини Міхаелу Роуз.

"Міхаела дуже сонячна та відкрита людина. До речі, моєю першою касетою в юності була касета саме гурту "Arabesque". Це – легендарний диско-колектив. Для мене велика честь співпрацювати разом з Міхаелою Роуз на "Голосі країни", - говорить найдосвідченіший тренер проекту "Голос країни" Олександр Пономарьов.

Німецький поп-гурт "Arabesque", в якому Міхаела Роуз була незмінною солісткою, здобув популярність наприкінці 70-х – на початку 80-х років. Особливо популярною група стала в Японії, де платівки розходилися мільйонними тиражами, а європейську славу гурт "Arabesque" здобув у 1980 році після виходу "Marigot Bay". Серед всесвітньовідомих хітів групи "Midnight Dancer", "Hello, Mr Monkey" та "In the heat of a disco night". У 1980 році у СРСР на фірмі "Мелодія" вийшла платівка гурту, яка одразу стала, як тоді казали, "дефіцитною".

Сьогодні ж гурт, змінивши назву на "Arabesque feat. Michaela Rose", у складі Міхаели Роуз та двох нових вокалісток активно гастролює, виконуючи всесвітньовідомі хіти.

Особисте знайомство Олександра Пономарьова та Міхаели Роуз відбулося у 2007 році, коли співачка приїжджала з концертом до Києва. З того часу артисти підтримують дружні стосунки. Варто додати, що Міхаела Роуз активно слідкувала за "Голосом країни", який проходив у Німеччині, а Олександр Пономарьов, у свою чергу, ділився враженнями з Міхаелою про український "Голос країни", в якому він брав участь.

"Уперше я дізналася про Олександра Пономарьова під час футбольного матчу, коли він виконав Гімн України, - говорить Міхаела, - потім я познайомилася з ним особисто у Києві. Я із задоволенням прийняла запрошення від Олександра Пономарьова стати експертом у його команді на проекті "Голос країни". Мені було цікаво дізнатися більше про Україну та її сучасну музичну культуру", - додає Міхаела Роуз.

Зараз ви читаєте новину «Світова зірка диско допомогла Пономарьову на "Голосі країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути