понеділок, 25 лютого 2013 16:50

"На смак виступ був як докторська ковбаса" — репортаж з "Голосу країни-3"
29

Фото: Фото: Андрій Шматов

На минулому тижні у Києві пройшли зйомки шоу "Голос країни-3". Майже 5 тисяч анкет отримали на участь у шоу його організатори. Відібрали 120 учасників. 27 із них прослухали у столичному "Експоцентрі"- раніше ВДНГ. Комплекс нагадає закинуте місто часів Радянського Союзу, ні душі. Зазвичай тут проводять різноманітні виставки, на одній з яких колись побувала Маргарет Тетчер. Людно тільки біля павільйону № 12. Саме тут знімають шоу. 3-й сезон шоу судитимуть тільки українці: Тіна Кароль, Олег Скрипка, Олександр Пономарьов і Святослав Вакарчук. Останнього на участь вмовляли протягом року.

15.28

- Декілька разів всього дивився шоу по телевізору. Не подобаюся собі в кадрі, - каже Пономарьов і чухає лоба. Разом з колегами готується до зйомок. Зал з двома триметровими логотипами шоу - рука з мікрофоном порожній. Навколо сцени - півколо стільців для глядачів.

- Так завжди хвилююся за учасників, а виглядаю снобом, якимись музичними термінами кидаюсь постійно.

Пономарьов судитиме учасників цього шоу втретє. Колеги називають його "дєдом".

- А я "дух", - сміється Вакарчук. - Але дідівщини у нас немає, колеги дуже ніжно зі мною поводяться. У більшості подібних шоу все за сценарієм, треба брехати, грати. А я цього не вмію. На "Голосі..." як і обіцяли організатори - дійсно все чесно.

- А я всіх жінок вижила з шоу, - іронізує Кароль. Вдягнена у облягаючі чорні брюки в білий горошок, червоні туфлі на високих підборах. Зачіска - "мальвіна" - частина волосся зібрана на потилиці. Нігті на руках пофарбовані світло-рожевим лаком, на ногах - світло-блакитним.

"Голос. Діти" судила також Світлана Лобода. Продюсери кажуть, що судити дорослих не має достатнього досвіду. Кароль молодша за неї на 2 роки.

16.08

- Кароль і Лобода головні конкурєнтки були всігда, - каже жінка років 50-ти. Волосся блякло-русого кольору, віє парфумами "Красная Москва". Понад 200 глядачів "гуськом" заводять до студії. Повніших садять на останні ряди - затуляють тих, хто позаду.

- Ага, я знаю, - відповідає її супутниця. - Кажуть, шо даже в одній комнаті не могли находитись.

- Оце Тіна довольна навєрно, шо Свєтку убрали, а вона осталась.

- Та може та сама не захотіла. Оно в неї пєсня вишла про 40 градусов, з каждої дирки її чути.

16.44

- Ану заховалися всі швиденько! Коучі (тренери, судді ред- .)гуляють, - жінка, яка сидить на вході у гримерки в кріслі-подушці, підскакує й відганяє учасників від входу. Один із тренерів - співак Олександр Пономарьов прогулюється за декілька метрів - говорить по мобільному.

Конкурсанти чекають вже декілька годин. Дівчата познімали туфлі на високих підборах і ходять босоніж. Два хлопці дрімають на дивані.

- Доченька, дай волосики поправлю!, - до дівчини років 20-ти з округлими формами у довгій зеленій сукні в блискітках підбігає її мати. Поправляє декілька звитих локонів.

- Посмотрите, как лучше, с шалью или без, - її груди третього розміру прикриває шовковий напівпрозорий шарф. Знімає його. Хлопець, який стоїть поруч, витріщає очі.

- Сделаешь так, когда тебя выберут и повернутся к тебе!, - каже він.

17.11

- Я не буду задавать этот вопрос, - у 2-й "маленькій" студії, де беруть інтерв'ю в учасників, ведучий шоу Андрій Доманський підскакує з крісла. Його співбесідник - чоловік років 40-ка з ірокезом, і кольоровими татуюваннями черепів, змій і драконів на руках.

- Ладно, я сама, - каже його сценарист шоу - кучерява дівчина і сідає замість нього. Пошепки щось питає у чоловіка.

- Я родом из Эстонии, пел там в хэви-металл-группе, - каже Сергій Аболимов. Доманський стає у помічниці за плечима, обома руками гладить волосся й починає еротично виляти стегнами. - 2009-го приехал в Киев по делам и мне здесь очень понравилось. Группа как раз распалась, развелся. Здесь встретил женщину, влюбился, сейчас у нас родился сынок.

- Через неуважение к авторским правам, единственный заработок современных артистов - это концерты и корпоративы. И на этом вполне можно заработать. Нужно только заявить о себе. Проблема в другом. Если в Европе имея талант ты по-любому вырвешься, тебя заметят, то тут всем заправляют пару продюсером типа Пригожина. И эти девочки в трусах на цене - демонстрация их вкуса. Вот вам красивая попа, смотрите. Это шоу - хороший шанс показать себя для неординарных личностей.

Зараз ви читаєте новину «"На смак виступ був як докторська ковбаса" — репортаж з "Голосу країни-3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути