вівторок, 19 липня 2011 12:28

Світлана Лобода задумалась про народження сина

Світлана Лобода задумалась про народження сина

Українська співачка Світлана Лобода після появи на світ доньки Євангеліни задумалася про другу дитину.

"Насправді турботи про маленьку дитину - це зовсім не так страшно, як спочатку здається. Особливо коли є мама і хороша няня. Так що я думаю, років через п'ять можна подумати про хлопця", - сказала 28-річна Лобода в інтерв'ю журналу Cosmopolitan.

"Я б ще довго не зважилася на такий відповідальний крок, тому що, звичайно ж, боялася б, що це виб'є мене зі звичної колії. Але все сталося так, як повинно було трапитися. І це, як показав час, зовсім не заважає мені розвиватися і працювати", - каже Світлана Лобода.

Вона зізнається, що її цивільний чоловік Андрій Цар став першим в її житті чоловіком, від якого вона захотіла дитину.

"Так сталося, що ми підходимо один одному ідеально, і я не можу цим не пишатися. Мені завжди важко прогнозувати, як складуться стосунки. Але мені здається, що з Андрієм у нас все може бути довго. У нас є обожнювана донька, в якій ми душі не чаємо, і є прагнення розвиватися, займатися моєю творчістю. Андрій живе нашими стосунками, живе нашою роботою, живе нашою дитиною. А що ще потрібно жінці, щоб бути щасливою?", - підкреслила співачка.

Лобода каже, що Андрій - єдина людина, яка може її коригувати. Інші думки вона може "слухати, але не чути".

"Наприклад, рік тому на одній з фотосесій Андрій підійшов і сказав: "Свєта, не варто так випинати губи, це негарно", - сміється зірка. - Після чого я стала викорінювати в собі цю дурну звичку юності".

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода задумалась про народження сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути